Nie ogólnie wpisywałam sobie datę ostatniej miesiączkiA patrzyłaś w kalkulatorze po ivf, z tego co pamiętam wpisujesz datę transferu i wiek zarodka. U mnie właśnie taką datę podali [emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ogólnie wpisywałam sobie datę ostatniej miesiączkiA patrzyłaś w kalkulatorze po ivf, z tego co pamiętam wpisujesz datę transferu i wiek zarodka. U mnie właśnie taką datę podali [emoji5]
Myślę, że to skurcze przepowiadające, więc na razie nie ma co panikować. Możesz napisać do lekarza, jeżeli masz taką możliwość i zapytać.Dziewczyny mam pytanie. Jestem w 23 tyg i od środy chyba czuję delikatne skórcze, najczęściej wieczorem, takie ciągnięcie skóry i w środku, które trwa kilka sekund, nie są reguralne ale pojawiają się najczęściej na wieczór, w środę zdarzył mi się jeden w dzień. Zaczyna się od takiego delikatnego bólu troszkę ciepłego z prawej strony i promieniuje na podbrzusze, po czym staje się twardsze i tak jak pisałam przechodzi po kilkunastu sekundach. Biorę no spe ale doraźnie i nie wiem czy mam panikować i jechać do lekarza czy zadzwonić i się poradzić. Ruchy malutkiej czuję normalnie, wczoraj miała spokojniejszy dzień ale dzisiaj już jest aktywna.
Proponuję ten kalkulator Link do: ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery. U mnie wychodzi jeden dzień różnicy, więc chyba jest dokładny.Nie ogólnie wpisywałam sobie datę ostatniej miesiączki
No to zdaje się, że zamiast czerwcowej Zosi, będzie majowa. Kochana trzymaj się dzielnie, ważne, że lekarze zareagowali i masz opiekę jakby coś się zaczęło dziać. Trzymamy kciukiZostaje w szpitalu, od wczoraj zrobiło się 1,5 cm rozwarcia. Będą podawać sterydy na rozwój płucek.
No tak właśnie czytałam ale zadzwonię do niego bo ma teraz zabieg a po 11 będzie w klinice to się zapytam. Dziękuję za odpowiedź [emoji4]Myślę, że to skurcze przepowiadające, więc na razie nie ma co panikować. Możesz napisać do lekarza, jeżeli masz taką możliwość i zapytać.
No to zdaje się, że zamiast czerwcowej Zosi, będzie majowa. Kochana trzymaj się dzielnie, ważne, że lekarze zareagowali i masz opiekę jakby coś się zaczęło dziać. Trzymamy kciuki![]()
Zosia jest już na tyle duża, że da sobie radę poza brzuchem w razie czego. A masz już wszystko przygotowane dla niej?Jak narazie jestem przerażona. Lekarka tez na początku taka pewna, ze nic mi nie jest i tylko panikę sieje, ale jak mnie zbadała to już inna gadka, nawet milsza.
Zosia jest już na tyle duża, że da sobie radę poza brzuchem w razie czego. A masz już wszystko przygotowane dla niej?