misis188
Fanka BB :)
Za mna chodzi taki dobry smalczyk z cebulka i jablkiem i sobie chyba jutro kupie sloninke i zrobieMmm ja tam zjadla bym kilo sushi i zagryzla bochenkiem chleba ze smalcem i ogorkiem [emoji16] Wybredna nie jestem [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za mna chodzi taki dobry smalczyk z cebulka i jablkiem i sobie chyba jutro kupie sloninke i zrobieMmm ja tam zjadla bym kilo sushi i zagryzla bochenkiem chleba ze smalcem i ogorkiem [emoji16] Wybredna nie jestem [emoji23]
Jakie zalotne spojrzenie.[emoji7][emoji7][emoji7] też chcę takie piękne córcie :-)Zobacz załącznik 855971 moje ulubione
NieJa wczoraj w smyku widzialam 44 roz .... to dopiero jazda
A tak z innej beczki czy na noc do spania zakladacie czapeczke?
Ja tez nie nawet mi to do glowy nie przyszlo ....
A można nimi buzke wycierac?Jak któraś używa to jest promocja Ja je uwielbiam jako zastęp ok wody i wacików Link do: Eko Chusteczki nasączone w 99.9% wodą 60 szt.
Z Twoja uroda córeczki napewno będą przepiękne [emoji7]Jakie zalotne spojrzenie.[emoji7][emoji7][emoji7] też chcę takie piękne córcie :-)
Ja też ani tego ani tego. Tylko parę dni. Oliwka miała skarpetke na jedej rączce jak za namiętnie kciuka ciągnęła [emoji28] co nie ciotka [emoji12]Ja tez nie nawet mi to do glowy nie przyszlo ....
Rękawiczek niebrapek czy jak to sie tam nazywa tez nie
Ja tez nie. A rekawiczek tez nigdy nie uzylam. Kaftanikow tez nie. Czapek wiazanych pod szyja tez nie, to tak pisze gdyby ktoras z przyszlych mam zastanawiala sie czy kupic[emoji6][emoji6][emoji6]Ja tez nie nawet mi to do glowy nie przyszlo ....
Rękawiczek niebrapek czy jak to sie tam nazywa tez nie
Dobre [emoji23] Trzeba było walczyć o cewnik [emoji14]Eh, to chyba w każdym szpitalu tak jest.
Mnie wyciągnęli cewnik na noc, bo uważali, że to były skurcze cewnikowe, a nie te właściwe. Już nie pamiętam jak to dokładnie nazwali..., a na obchodzie z rana ordynator do mnie "czemu Pani sobie pozwoliła wyjąć?"
No to ja mam z lekarzami się wykłócać? Przecież, ja się na tym nie znam [emoji23]
Nie.Ja wczoraj w smyku widzialam 44 roz .... to dopiero jazda![]()
A tak z innej beczki czy na noc do spania zakladacie czapeczke?