Ewunka
Fanka BB :)
Reni a jak nie dawalo rady to ranitidina35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Reni a jak nie dawalo rady to ranitidina35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
Mi tylko rennie35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
No i super :-) napewno się uspokoilas będzie dobrze wszystko napewno!Mamy 2 cmserducho bije prawidłowo się rozwija. Nasz bąbelek kolejna wizyta 9.06 wcześniej niecały tydzień prenatalne
![]()
No to teraz odetchnij trochę i ciesz się ciążąMamy 2 cmserducho bije prawidłowo się rozwija. Nasz bąbelek kolejna wizyta 9.06 wcześniej niecały tydzień prenatalne
![]()
Ja wszystkie ubranka prasuje od urodzenia do terazJa bym zyc bez niej nie mogłaMarcelina ulewa i czasem koncza sie body pod koniec dnia
![]()
Od urodzenia nie prasuje bodziakow pieluch i piżam małej . Tylko uwaga niektóre rzeczy sie kurcza .
Tez od urodzenia do teraz pasuje. Chociaz jak była zima to body już nie pracowałam, bo nie było spod swetra widać [emoji23]Ja wszystkie ubranka prasuje od urodzenia do teraz
Wiec tak... te 2 przepukliny w odcinku lędźwiowym są małe i dr powiedział ze nie są przeciwwskazaniem do ciąży.. może się pojawić rwa bo to nie jest do przewidzenia.. dźwiganie zakazane i kazał sie rehabilitować masować i wykonywać ćwiczenia izometryczne. Jeśli chodzi o przepuklinę szyjna jest do zabiegu ale najpierw kazał zakończyć z sukcesem in vitro a potem sue operować chyba że ból bedzie ogromny to trzeba operować. Koszt operacji 16 tys. lub na NFZ za 2 lata...Ja miałam rwy kulszowe takie w ciazy ze ściany gryzłam . Moja gin dała mi wtedy namiar na fizjo do kobiet w ciazy . Uwierz jego ręce i kąpiele zdziałały cuda . Najgorszy był etap gdy macica się rozrastała i miednica i wtedy ten ucisk może być dużo większy . Oj uwierz jak pragniesz dziecka zniesiesz wiele . Ja miałam masakryczna ciaze bo od migren rwy kulszowe po krwotoki cukrzyce i wszystkie możliwe dolegliwości . Ale za to mam teraz dziecko grzeczne jak aniołek [emoji56] Tak naprawdę tylko ty wiesz czy czujesz się na siłach . Ja tez mam prace siedząca i stresująca dlatego jak już tylko mogłam to poszłam na L4.
Daj znać co ci jutro neuro powie . Trzymam kciuki za szczęśliwy scenariusz [emoji110]
Wzorowa mamaJa wszystkie ubranka prasuje od urodzenia do teraz
U mnie zimno do dzis ha ha ha i na nieuprasowane body ma bluzkęTez od urodzenia do teraz pasuje. Chociaz jak była zima to body już nie pracowałam, bo nie było spod swetra widać [emoji23]
a po 5 przebieraniu chidzi po domu w nieprasowanych bodach