misis188
Fanka BB :)
Tez mnie to dzis dopadlo:/Dziewczyny odpadła mnie opuchlizna stóp. Wiedziałam że mnie nie minie,ale już??bardzo szybko... jak sobie z tym radzilyscie? Jakie kremy? Coś pomaga??:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez mnie to dzis dopadlo:/Dziewczyny odpadła mnie opuchlizna stóp. Wiedziałam że mnie nie minie,ale już??bardzo szybko... jak sobie z tym radzilyscie? Jakie kremy? Coś pomaga??:-)
Współczuję :-/Tez mnie to dzis dopadlo:/
Współczuję. Chociaż mnie dopiero po porodzie spuchły stopy trzymały 2dni. Pij dużo wody no i jak odpoczywasz nogi w górzeDziewczyny odpadła mnie opuchlizna stóp. Wiedziałam że mnie nie minie,ale już??bardzo szybko... jak sobie z tym radzilyscie? Jakie kremy? Coś pomaga??:-)
Adunnia90 piękne szczęścia [emoji8] [emoji8]Nasze szczęścia kończą dziś 5 miesięcy[emoji7][emoji177]Zobacz załącznik 856609Zobacz załącznik 856611
Nasze szczęścia kończą dziś 5 miesięcy[emoji7][emoji177]Zobacz załącznik 856609Zobacz załącznik 856611
teściowa przywiozła mówiła że każdy zestaw kupiła za 49 zł na targu od polskiego producenta. Teraz śpią jutro mogę zobaczyć na metke może na internecie bedzie[emoji3]Adunnia90 piękne szczęścia [emoji8] [emoji8]
Mogę wiedzieć gdzie kupiłaś ten zestaw Filipka jest boski [emoji4]
Na metce pisze Dino Dini Anna wrzesień [emoji6]Adunnia90 piękne szczęścia [emoji8] [emoji8]
Mogę wiedzieć gdzie kupiłaś ten zestaw Filipka jest boski [emoji4]
jak tam sytuacja u Ciebie? cos te majowe dziewczyny sie nie spiesza na swiatJa mocze nogi w letniej wodzie z solą morską, ale mi już nic nie pomaga. Dziewczyny pisały o jakiejś maści tylko nie pamietam nazwy![]()
Nasze szczęścia kończą dziś 5 miesięcy[emoji7][emoji177]Zobacz załącznik 856609Zobacz załącznik 856611