• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć! Idę do domu. Skurcze się wyciszyly. Mam 1,5-2 cm rozwarcia. Prowadzić bardzo oszczędny tryb życia, nie sprzątać, nie gotować, nie dźwigać. Mogę się wkoło domu na spacer przejść [emoji23] jak się skurcze częste pojawia to od razu do szpitala.
No to teraz tylko błogie lenistwo a mąż będzie chodził koło Ciebie :) To trzymam kciuki aby Zosia już nie stresowała mamy za bardzo.

reklama
Proszę o wpisanie na 12.06 na podglad Maluszka :) dziewczyny mam pytanie bo właśnie 12.06 mam lekarza i na ten dzien mam zrobic glukozę 75g. Wiem ze to sa 3 łącznie pobrania krwi tak? Czas między 2 a 3 pobraniem to 2h? Czy ja mogłabym wyjsć z przychodni? Nie wyobrażam sobie siedzieć bez ruchu tyle czasu... co Wy robiliście?:biggrin2:
Glukoza to noe to badanie. Tez tak myslalam a to jest krzywa cukrowa

Czy ja wiem czy milion tatus 3 x mnie dziś wołał by przynieść nowe body bo nie konczyl ubierać i juz musiał rozbierać :laugh2:
Ale nigdy nie odczowałam potrzeby prasowania "majtek" bo body to takie majtki;) ręczników, flanelowych pieluch które podkladam jej pod glowe ok 5 /10szt dziennie tetrowych 5/10 ktorymi wycieram jej buzię .....
Mam to samo :(

reklama
Rozumiem że ta mineralna też była wcześniej przegotowana czy nie? Masz założony jakiś filtr czy nie? Ja to liczę na kp, ale na wszelki wypadek wolę coś wiedzieć na ten temat [emoji12] A i mleka nie rozrabia się chyba we wrzątku tylko w letniej wodzie prawda?
Ja woda z lidla podgrzana w mikrofali bo byla zima . Teraz prosto z butelki .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry