• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny..... przychodzę znów z pytaniem bo zaczynam się martwić... kiedy poczułyście pierwsze, jakiekolwiek ruchy dziecka? Wiem, jakiś czas temu o to pytałam ale zupełnie nie mogę odnaleźć postu... Ja czasem mam wrażenie że "coś" czuję ale nie wiem czy nie wyczekuje tego i to już bardziej psychika... tydzień temu miałam II prenatalne i widziałam jak Nastka się rusza ale kolejną wizytę mam dopiero 12.06... chciałabym cokolwiek poczuć do tego czasu.... :( Tylko właśnie... co mam poczuć? Zdaję sobie sprawę że to nie będą mocne kopniaki... ale co?
Pierwsze coś koło 17 a takie ruchu ruchy przed 20tc

reklama
Nie smutaj da sie przyzwyczaić. To nie jest problem tylko cholernie uciążliwe ale minie. Masz zdrowe śliczne dziecko z defektem ulewania -przejdzie .
My juz z 50 ulań mamy 30 :laugh2: chodź i zdarzają sie lepsze dni dzis jest jeszcze w jednym i tym samym ubraniu . 4 sliniaki tylko zalała :laugh2: Ile ma ? Przepraszam nie pamiętam ...
Dzisiaj skończyła dwa miesiące :) też bez sliniakow nie dałabym rady . Najgorzej w nocy jak oprócz ubrania trzeba zmieniać wszystko w łóżeczku ale masz rację z czasem minie

Byłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona
A w jakim położeniu jest dziecko? Wydaje mi się, że większość lekarzy odchodzi już od tego i decydują o cesarskim cięciu. Z tego co kojarzę to jest to metoda brutalna i bolesna. Poza tym Ty chyba masz termin porodu po mnie i do tego czasu dziecko może z powrotem się obrócić. Nie musisz się zgadzać na ten zabieg. Ja bym na pewno nie wyraziła zgody.

A w jakim położeniu jest dziecko? Wydaje mi się, że większość lekarzy odchodzi już od tego i decydują o cesarskim cięciu. Z tego co kojarzę to jest to metoda brutalna i bolesna. Poza tym Ty chyba masz termin porodu po mnie i do tego czasu dziecko może z powrotem się obrócić. Nie musisz się zgadzać na ten zabieg. Ja bym na pewno nie wyraziła zgody.
Dziś mam dokładnie 34 i 2 dni
Ja jestem w Paryżu i w naprawdę dobrym szpitalu i z jednej strony mam ogromny dylemat a z drugiej wiem że opieka ginekologiczna tutaj jest naprawdę na wysokim poziomie.Z tego co zdążyłam się dowiedzieć rezygnuja z tej metody na wyższym etapie.A mały był 27 kwietnia z dupka w dole a teraz podobnie nie miałam dziś usg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry