Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sie powtorze - lekarze, ktorzy przy skracajacej sie szyjce odradzaja lezenie sa moim zdaniem nieodpowiedzialni. Mamy tu conajmniej kilka przykladow zakonczenia ciazy sporo przed terminem. Ja bym duuuzo odpoczywala. Wiadomo, nie lezenie plackiem, ale uwazaj na Was bardzo.Dziewczyny jaka powinna być długość szyjki w 29 tc?? Miałam dziś taką dodatkową wizytę i dr powiedział,że nie zachwyca. Kazał leżeć. Najpierw powiedział 2,5 cm a później ze trochę lepiej, niespełna 3 cm. To źle? Dziś jest 28 + 1 tc
Szyjka macicy powinna mieć powyżej 25mm – wtedy nie stosujemy żadnej profilaktyki i ryzyko porodu przedwczesnego jest uważane za 1%.Dziewczyny jaka powinna być długość szyjki w 29 tc?? Miałam dziś taką dodatkową wizytę i dr powiedział,że nie zachwyca. Kazał leżeć. Najpierw powiedział 2,5 cm a później ze trochę lepiej, niespełna 3 cm. To źle? Dziś jest 28 + 1 tc
Suuuper .Na szczęście wszystko ok. Nic się nie działo, gorączki nie było a mała spała cały dzień i nocbrałam 5 w 1 zoltaczke pneumokoki i rotowirusy za dwa tygodnie mamy meningokoki
![]()
8 tydzień to troszkę za szybko na to ... Ja w drugiej ciąży czułam od 12 czy 13 tygodniaMamuśki powiedzcie mi czy to możliwe bedeac w drugiej ciąży w 8 tygodniu że odczuwam już pulsowanie maluszka taki trzepot motyla te pierwsze objawy ruchów dzidziusia ???
Zdecydowanie to jeszcze nie to. Dzidziuś jest stanowczo za mały, żebyś odczuwała już jego ruchy.Mamuśki powiedzcie mi czy to możliwe bedeac w drugiej ciąży w 8 tygodniu że odczuwam już pulsowanie maluszka taki trzepot motyla te pierwsze objawy ruchów dzidziusia ???
Ale ruchy czułaś czy to smyranie ? Hmm to mówisz że to może gazy mi szaleją ? Juz mialam nadzieje że to to8 tydzień to troszkę za szybko na to ... Ja w drugiej ciąży czułam od 12 czy 13 tygodnia
My po 5 w 1 mieliśmy problemy teraz już przy żadnym dziecu nie popełnię tego bledu i nie zafunduje takiej walki jaka mileismy że synem po tej szczepionceNa szczęście wszystko ok. Nic się nie działo, gorączki nie było a mała spała cały dzień i nocbrałam 5 w 1 zoltaczke pneumokoki i rotowirusy za dwa tygodnie mamy meningokoki
![]()