• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękujemy :* a jak ślicznotki w brzuszku się miewają??
Myślisz że w sobotę dowiem się czy noszę dziewczynkę czy chłopca pod serduszkiem??
Myślę że jak Maluch będzie dobrze ułożony i sprzęt będzie dobry to jest szansa ;-) ja pierwszy raz usłyszałam że córcie w 14 tyg i tak już zostało :-)
U nas poza szyjką (mamy więcej leżeć) wszystko dobrze. Dziewczyny rozpychaja brzuch,tylko się trochę martwić zaczynam aby jak najdłużej tam posiedziały ;-)

reklama
I dziewczyny pomóżcie odnośnie wózków, bo w piątek byłam oglądać, a im więcej o tym czytam to tym głupsza jestem:P
Sprzedawca polecił jole mytrax ale obawiam się tych małych przednich kółek (najbliższy chodnik mam 10km od domu, tak to pola, łąki i wiejskie wąskie drogi), a interesuje mnie też Baby Jogger city elite. Czy któraś ma może, miała/używała lub słyszała coś o nich?
Ja mam baby jogger city select twin. Rewelacja ;-D lekki, kompaktowy. Opinię te wózki mają bardzo dobre ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry