• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A to Cię zaskoczę :-) jestem po testach z dwoma półtorarocznymi dzieciaczkami bo kupowałam używany. Tylko to chodnik był,ale kiepskiej jakości [emoji14] i było extra. Szczerze to nie spodziewałam się że bliźniaczy wózek może się tak lekko i dobrze prowadzić.
Skraca mi się szyjka także te arbuzy to nie dam rady,ale zapraszam do siebie to sobie potestujesz :-D

No to mnie zaskoczyłaś:-D Do testów miałabym jedynie piesia, ale waży 36 kg więc lepiej nie ryzykować:p
A na co zwracałaś uwagę przy kupnie używki? Jak patrzyłam na olx to wkoło domu nic nie mam, a tak na podstawie zdjęć to troche strach brać.

To przytnij i spróbuj jeszcze raz,ja tak zawsze robię ;-)
Próbowałam i nic [emoji852]
Ja tez man złe warunki drogowe i w xkandzie nad polecil espiro next. Jak sie sprawdzi zobaczymy ale prowadxi sie rewelacyjnie i nam mowil wlasnie sprzedawca ze jesli nam zalezy na dobrym wozku na ciezki teren to ten bedzie najlepszy
Ja to kupując wózek podjęłam z mężem błyskawiczną decyzję [emoji12] Byłam zdecydowana na konkretny model, ale jedna z dziewczyn poleciła mi jeszcze inny wózek i pomyślałam obejrzymy jeden i drugi. Okazało się, że ten drugi bardziej nam podpasowal, bo faktycznie prowadził się rewelacyjnie (niektórzy nawet twierdzą, że za lekko, ale sprawdzimy w praktyce [emoji4]) i zamówilismy. W każdym razie na chwilę obecną jestem bardzo zadowolona z decyzji. Rodzinie i znajomym też bardzo się podoba. Nawet kolega męża, który za rok się żeni zachwycał się chociaż dzieci jeszcze nie ma, ale powiedział, że chętnie odkupi od nas gdy będzie miał, a nasza Malutka już z niego wyrośnie [emoji12] hehe

Oj miałam dylemat fest wczoraj co robić.Zaufalam intuicji która podpowiedziała żeby poczekać.Dzis rano wstałam skurcze bóle minęły całkowicie coś tam czuje ale to leciutenkie objawy okresowe.
I samopoczucie odrazu inne wczoraj pół dnia spałam i chęci na cokolwiek zerowe
Ja takie bóle mam często. Mój lekarz mówił, że to skurcze przepowiadajace. Czasami też brzuch mi się napina. W razie bólu miałam brać nospe, ale teraz już kazał nie brać (u mnie 38+4).

1526982654823168180501.jpg
Chyba wszystkie dziewczyny tutaj już znają tą stronkę :) Sama z niej korzystałam jakiś czas temu i potwierdziło się to co już mniej więcej na temat kosmetyków wiedziałam. Jestem alergikiem z AZS i emolienty, które sama stosowalam i faktycznie bardzo mi pomagały są przez tą kobietke polecane.
Ja wczoraj posmarowałam tym polecanym przez sroke i mojego lekarza . Dzis rano mała ma caly czerwony odbyt krostki i w niektorych miejscach prawie strupek .....
Nawet kosmetyki z dobrym składem nie służą każdemu:szok:

Załączniki

• 1526982654823168180501.jpg
    1526982654823168180501.jpg
    853 KB · Wyświetleń: 468
Oj miałam dylemat fest wczoraj co robić.Zaufalam intuicji która podpowiedziała żeby poczekać.Dzis rano wstałam skurcze bóle minęły całkowicie coś tam czuje ale to leciutenkie objawy okresowe.
I samopoczucie odrazu inne wczoraj pół dnia spałam i chęci na cokolwiek zerowe
To cale szczescie ze sie uspokoilo:)

reklama
Zobacz załącznik 859239
Ja wczoraj posmarowałam tym polecanym przez sroke i mojego lekarza . Dzis rano mała ma caly czerwony odbyt krostki i w niektorych miejscach prawie strupek .....
Nawet kosmetyki z dobrym składem nie służą każdemu:szok:
No wlasnie zalezy od pupci bo u nas ta weleda sie super sprawdza i po niej wszystko znikalo. Sklad ma naturalny bardzo dobry ale kazde dziecko inne wiec ja uwazam ze trzeba miec kilka roznych i probowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry