Koniczyna82
Fanka BB :)
Dziewczyny jest jeden pecherzyk. 7,3 mm z cialkiem żółtym. 17dpt blastek. Powinien byc teraz tydzien 5+1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze ale w każdej maści można znaleźć cos szkodliwego ... Jeżeli by było aż tak szkodliwe to lekarze by nie przepisywali tego
JupiDziewczyny jest jeden pecherzyk. 7,3 mm z cialkiem żółtym. 17dpt blastek. Powinien byc teraz tydzien 5+1
Czytałam to , ja jednak używam ale nie typowego termentiolu i nic dzieciom nie jest ... A i typowy Tormentiol używałam ale wiadomo nie każda zaufać swojemu lekarzowiZgadzam się z Kredką - lepiej unikać tormentiolu, zawiera bardzo szkodliwy borax![]()
Link do: Uwaga! Szkodliwy Tormentiol! | Sroka o....
Sroka podaje zamiennik - bez boraksu - ja wolałabym próbować do skutku czegokolwiek innego, niż użyć tormentiolu. Sroka wspomina tez o Aphtinie na pleśniawki - warto przeczytać i zapamiętać [emoji8]
Dziewczyny jest jeden pecherzyk. 7,3 mm z cialkiem żółtym. 17dpt blastek. Powinien byc teraz tydzien 5+1
Czytałam to , ja jednak używam ale nie typowego termentiolu i nic dzieciom nie jest ... A i typowy Tormentiol używałam ale wiadomo nie każda zaufać swojemu lekarzowi
Dokladnie o to mi chodzilo.Zgadzam się z Kredką - lepiej unikać tormentiolu, zawiera bardzo szkodliwy borax![]()
Link do: Uwaga! Szkodliwy Tormentiol! | Sroka o....
Sroka podaje zamiennik - bez boraksu - ja wolałabym próbować do skutku czegokolwiek innego, niż użyć tormentiolu. Sroka wspomina tez o Aphtinie na pleśniawki - warto przeczytać i zapamiętać [emoji8]
Pieknie! Gratulacje kochanaDziewczyny jest jeden pecherzyk. 7,3 mm z cialkiem żółtym. 17dpt blastek. Powinien byc teraz tydzien 5+1