Ewunka
Fanka BB :)
Ja brałam duuuuzo i co tydzien odejmowałam cos .Ja też mam rozpisany plan zejścia na kilka tygodni.Trochę się obawiam,zobaczymy jak będą wychodziły badania przy mniejszych dawkach
Prolutex był na poczatku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam duuuuzo i co tydzien odejmowałam cos .Ja też mam rozpisany plan zejścia na kilka tygodni.Trochę się obawiam,zobaczymy jak będą wychodziły badania przy mniejszych dawkach
Cisnienie mi skoczyło 3 dni wczesniej czułam sie normalnie .No poczatku nie byłam pewna czy sie zesikałam czy to wody hi hi .Ty sie jakos gorzej czulas w tedy, mialas jakies skurcze czy tak odeszly z "zaskoczenia"?

U mnie również nic po prostu nic nie pomagało dopiero sudocrem pozbył się problemuOk, ja tylko napisalam, zebys ppczytala, bo sama bylam zaskoczona.
U nas zaczerwienienie znikalo, skora wracala do normy, a corka przestawala plakac wiec lagodzil podraznienia i to skutecznie.
U kazdego zadziala co innego...
Ja mam mega sprawdzonego w Medicover co robi tylko prenatalne. Wysyłają do niego z pakietu w 12 i na połówkowe. Nie do prowadzenia ciąż. Nie wiem czy pappa będę robić - No chyba z czystej ciekawosci jak pokierują za darmo bo na pewno wcześniej zdecydujemy się na Nifty.Tak, trzeba się przeorganizować.Fajnie,że Ty masz już zaufanego gina :-) Ja dopiero w przyszłym tygodniu mam wizytę u polecanego gina (właśnie w ramach pakietu).Ale na razie nie odpuszczam kliniki,chcialabym jeszcze zrobić test PAPPA u nich,bo mają dobrego lekarza,który się w tym specjalizuje.Ale jak będzie ok,to się pożegnam i wrócę dopiero po mrozaczki.
Ja mialam zielone jak mi przebili[emoji53]Co do tych wód nam położna mówiła, że trzeba się spieszyć wtedy gdy wody są zielone, krwawi się i najlepiej dojechać do szpitala do chyba max 3h po odejściu wód przy dodatnim gbs. A tak to na spokojnie![]()
Kochana nie denerwuj sie. Tez uwazam ze mowienie o porodzie, jego rodzaju itd to przeciez nic zlego wrecz przeciwnie bo z kazdej historii mozna cos wyciagnac co sie moze pozniej przydac. Mysle ze dziewczyny ktore sie zdecydowaly na sn po prostu nie chca sie negatywnie nastawiac i bac bardziej, co tez oczywiscie rozumie i jest to calkiem normalne zachowanie. Po porodzie jakikolwiek by on nie byl albo jestesmy z niego zadowolone albo nie i na przyszlosc podjelybysmy inne decyzje. Nam latwiej mowic bo mamy to juz za soba i wiemy co i jak i przez nasze doswiadczenia kazdy nastepny porod wybierzemy bezdyskusyjnie cc. No i nieraz sie slyszy ze sn poszlo super sprawnie i w pol godziny malenstwo bylo na swiecie cale i zdrowe wiec zycze kazdej zeby taki wlasnie porod miala[emoji6] Najwazniejsze ze kazda ma swoj rozum i zrobi co jej serce mowi i tyle.Ja nie demonizuje sn, jesli ktos nie ma wskazan do cc i tego sobie zyczy to jego sprawa. Sporo dziewczyn z tego forum rodzi przez cc i nie sadzilam, ze rozmowa o tym jest tutaj niemile widziana. Myslalam, ze mozna smialo pisac o wszystkich swoich obawach, ze te forum jest wlasnie po to, wszystkie jestesmy po ivf i mysle, ze to normalne, ze stresujemy sie wszystkim bardziej. Niestety ja mam wiecej obaw i zmartwien niz tylko zakup wyprawki, wiec chyba rzeczywiscie lepiej opuscic forum niz denerwowac innych swoimi wpisami.
Wiele osób czeka na Wasze serduszko :-) :-) :-) I kciukasy wciąż zaciśnięte!!! Będzie dobrze,zobaczysz :-)Ja mam mega sprawdzonego w Medicover co robi tylko prenatalne. Wysyłają do niego z pakietu w 12 i na połówkowe. Nie do prowadzenia ciąż. Nie wiem czy pappa będę robić - No chyba z czystej ciekawosci jak pokierują za darmo bo na pewno wcześniej zdecydujemy się na Nifty.
A ten mój gin co u niego byłam dziś to nie jakiś super hiper ale zna mnie od dawna i kibicuje. Wiem ze będzie się starał jak najlepiej, skierowania bedzi dawał na co się da tylko z porodem samym to on wiele wspólnego mieć na pewno nie będzie. To zreszta za bardzo wybieganie w przyszłość, na razie czekam na serduszko
Ok tez właśnie zgodnie po swojemuMi gin kazal od razu ale ja sobie zrobilam po.swojemu i z 6 tabletek zmnuejszylam do 3 potem 2 i 1 i gdzies kolo 11tc bylam juz bez luyeiny. Potem gin nie z kliniki u ktirego prowadze ciążę dal mi.duphaston 2x1 i zeszlam z nieho gdzies w 24tc
Mi odeszly i nawet nie wiedzialam . Na patologii z porodowki mnie przeniesli bo nie bylo rozwarcia . Pomiedzy bolami przysnelam na chwile i obudzilo mnie pykniecie jakby cos peklo maly balonikTy sie jakos gorzej czulas w tedy, mialas jakies skurcze czy tak odeszly z "zaskoczenia"?