hope322
Fanka BB :)
Pieknie rosna Male KsiezniczkiMy już po :-))
Wszystko dobrze, dziewczyny ważą po niespełna 1400 g szyjka od ostatniej wizyty bez zmian,także nie ma się co czepiać :-)
Teraz wizyty mamy już co 2 tygodnie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pieknie rosna Male KsiezniczkiMy już po :-))
Wszystko dobrze, dziewczyny ważą po niespełna 1400 g szyjka od ostatniej wizyty bez zmian,także nie ma się co czepiać :-)
Jaki synus juz duzyJa już tez po - synuś 2400 g - dziś 35t5dcc 19.06 - Jasani proszę zmień mi datę [emoji1] już się nie mogę doczekac. Szyjka mocno skrócona, ale twarda, zamknięta. Lekarz mówi, ze teraz to już się tym nie martwimy. Mam tylko nadzieje, ze dotrzymamy do terminu [emoji5]
Coś czuję, że ja po Tobie urodzęTo jeszcze 3 tygodnie i koniec wyczekiwania
![]()
Jaki synus juz duzyGratulacje
![]()
Ja juz po wizycieDzisiaj byla tylko rozmowa z nowym lekarzem prowadzącym i ustalenie terminu porodu. No wiec Sara przyjdzie na swiat 6.lipca
@jasani mozesz mi zmienic termin porodu i od razu wpisac kolejna wizyte juz z USG na 18.06
dziekuje
Jestem podekscytowana, ze wiem kiedy dokladnie zobacze MałąW tym tygodniu w koncu musze sie wziac za pranie, bo tak juz sie zbieram od 3 tygodni i jakos mi nie wychodzi. Te upaly juz mnie mecza i nogi puchna, wiec to ostatni dzwonek na przygotowania, bo pozniej to bedzie juz tylko gorzej.
A to są antykoncepcyjne ? Miesiaczkujesz przy tym? I czy można karmić piersią?Jasne, Cerazet. Jednoskladnikowe. Biore je od 6tyg po porodzie, okresu nie mam wogole. Bylam na kontroli - minal rok - cysty sie zmniejszyly, sa malenskie, endomenda jest pod kontrola.
NieKochane, czy Wy prałyście wózki i nosidełka? Ja piorę prześcieradełko i kocyki i wszystko co będzie dotykało Synka, ale wnętrzu wózka czy nosidełka nie pomyślałam .... co sądzicie?
Wow to już kawał kobiet jestMy już po :-))
Haha jak sprytnie z butelkąU nas to tak wyglada[emoji2] Zobacz załącznik 861187