nieagatka
Fanka BB :)
Ja nie pralamKochane, czy Wy prałyście wózki i nosidełka? Ja piorę prześcieradełko i kocyki i wszystko co będzie dotykało Synka, ale wnętrzu wózka czy nosidełka nie pomyślałam .... co sądzicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie pralamKochane, czy Wy prałyście wózki i nosidełka? Ja piorę prześcieradełko i kocyki i wszystko co będzie dotykało Synka, ale wnętrzu wózka czy nosidełka nie pomyślałam .... co sądzicie?
Tak antykoncepcyjne, jednoskladnikowe. Mozna brac w czasie karmienia piersia i nie, nie miesiaczkuje sie przy tym, ale w endomendzie o to chodzi, zeby nie miesiaczkowac.A to są antykoncepcyjne ? Miesiaczkujesz przy tym? I czy można karmić piersią?
Jakie duże już są te Twoje księżniczki [emoji5] jeszcze troszkę i będziesz je tulic [emoji7]My już po :-))
Wszystko dobrze, dziewczyny ważą po niespełna 1400 g szyjka od ostatniej wizyty bez zmian,także nie ma się co czepiać :-)
Teraz wizyty mamy już co 2 tygodnie :-)
Ja wózka nie prałam, ale wysciółkę nosidełka już tak.Kochane, czy Wy prałyście wózki i nosidełka? Ja piorę prześcieradełko i kocyki i wszystko co będzie dotykało Synka, ale wnętrzu wózka czy nosidełka nie pomyślałam .... co sądzicie?
Tak jeszcze niecałe dwa tygodnie mi zostałyJa bardzo czesto mialam takie snyNie masz sie czym martwic
Ty juz chyba jestes przy koncowce 1.trymestru?
Nie mam [emoji14] dr powiedział że zrobimy za dwa tygodnie,ale mają bardzo ciasno już teraz i za bardzo ich nie widać.Pieknie rosna Male Ksiezniczkioby tak dalej [emoji110] A jakies fotki masz?
![]()
Ja bede prala, mysle, ze po zakupie lepiej przeprac chociaz razKochane, czy Wy prałyście wózki i nosidełka? Ja piorę prześcieradełko i kocyki i wszystko co będzie dotykało Synka, ale wnętrzu wózka czy nosidełka nie pomyślałam .... co sądzicie?
U mnie w 28tc juz ciezko miala lekarz zrobic fotke ale sie udalo, chciaz taka kiepska wyszla, niestety 3D sprzetu nie ma. Ja uwielbiam ogladac fotki z usg i myslalam, ze maszNie mam [emoji14] dr powiedział że zrobimy za dwa tygodnie,ale mają bardzo ciasno już teraz i za bardzo ich nie widać.
Ale Ci dobrze że znasz już datę :-))
U nas ma być ok 20 lipca ale konkretnie mamy ustalać w czerwcu.
Czyli pranie robimy razem, ja już dziś zakupiłam proszek i zaczynam ;-))
A torbę pakujesz wcześniej czy przy cc nie ma potrzeby??U mnie w 28tc juz ciezko miala lekarz zrobic fotke ale sie udalo, chciaz taka kiepska wyszla, niestety 3D sprzetu nie ma. Ja uwielbiam ogladac fotki z usg i myslalam, ze masz [emoji14]
Ja plyn do prania zakupilam juz ponad 3 tygodnie temu ale od jutra juz ruszam z pierwsza tura prania, nie ma na co czekac.
To rodzisz niedlugo po mnieSzybko zleci
![]()
Ok 20lipca ? O matko ale leci..dopiero się chwalilysmy pozytywnymi betami A tu już proszę ❤Nie mam [emoji14] dr powiedział że zrobimy za dwa tygodnie,ale mają bardzo ciasno już teraz i za bardzo ich nie widać.
Ale Ci dobrze że znasz już datę :-))
U nas ma być ok 20 lipca ale konkretnie mamy ustalać w czerwcu.
Czyli pranie robimy razem, ja już dziś zakupiłam proszek i zaczynam ;-))