• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
właśnie nie tak dawno betowałyśmy, a teraz już jesteśmy na końcówce... Czas leci. Im bliżej tym bardziej się stresuje jak przebiegnie poród. Mega się boje.
No !! Ja coraz bardziej mam stracha z wyprawka :P muszę się ogarnąć ale czekam na komode ;) sprawdzić listę i ogarnąć w czerwcu wszystko żeby w lipcu sobie odpoczywać :) Ty to już w ogóle niedługo:)

U mnie w 28tc juz ciezko miala lekarz zrobic fotke ale sie udalo, chciaz taka kiepska wyszla, niestety 3D sprzetu nie ma. Ja uwielbiam ogladac fotki z usg i myslalam, ze masz :p
Ja plyn do prania zakupilam juz ponad 3 tygodnie temu ale od jutra juz ruszam z pierwsza tura prania, nie ma na co czekac.
To rodzisz niedlugo po mnie :) Szybko zleci :)
A mogę zapytac jaki kupujesz w Danii płyn? Bo ja mam na razie z Polski ale tak pytam na przyszlość, żebym ne musiała przywozić.

A mogę zapytac jaki kupujesz w Danii płyn? Bo ja mam na razie z Polski ale tak pytam na przyszlość, żebym ne musiała przywozić.
Mi polozna polecala Neutral i taki uzywalam przy synku i teraz tez kupilam. Ostatnio tez trafilam na plyn z Derma i wzielam do testow, bo bardzo lubie ta firme, sama uzywam tych kosmetykow i dla Malej tez kupuje cala serie dla dzieci, ma certyfikaty no i sroka tez poleca ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry