nieagatka
Fanka BB :)
U mnie w szpitalu kazali umowic sie tydzien po wypisie. Potem jak skonczyla miesiac i od tamtej pory do roczku kontrola co miesiac.Dziewczyny a kiedy była u Was pierwsza wizyta u pediatry?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie w szpitalu kazali umowic sie tydzien po wypisie. Potem jak skonczyla miesiac i od tamtej pory do roczku kontrola co miesiac.Dziewczyny a kiedy była u Was pierwsza wizyta u pediatry?
To nie pomoge niestety.Troche nie po drodze... szukam albo krakow albo bielsko biala
Oj i ja miałam straszne że szpitala w grudniu wychodzilam w męża gumowych klapkachYyyyy jakich zmianach ? Apka Ci nie pozwala ?
Ojjjj po porodzie to nogi jak szrek też miałamprzejdzie
Dzień po wyjściu ze szpitala była położna a dwa dni później wizyta patronazowa pediatryDziewczyny a kiedy była u Was pierwsza wizyta u pediatry?
Ja mAm dopiero 21.06Dziewczyny a kiedy była u Was pierwsza wizyta u pediatry?
W Żywcu przyjmuje prywatnie w medicalhouse dr Pytlarz-kolezanka bardzo.ja poleca. A podaj mi maila to ci wysle cos ze szkoly rodzenia z bielska-tan polecaja tez lekarzy to sobie poszperasz tylko ja Ci wszysrko wyśle ze szkoly bo to msm.w jednym mailu od nichTroche nie po drodze... szukam albo krakow albo bielsko biala
U mnie jak miesiąc skończył. I wizyty wtedy kiedy szczepienia.Dziewczyny a kiedy była u Was pierwsza wizyta u pediatry?
10 dni była w szpitalu potem kilka wizyt co 2 tyg u neanotologa ( bo wczesniak ) u pediatry jak miala 4 tyg 6 tyg 8 tyg potem kilka razy bo byla chora .Dziewczyny a kiedy była u Was pierwsza wizyta u pediatry?
Znaczy się że gorsze niż na końcówce? To ja chyba w męża kapciach wrócę [emoji23] teraz już nogi mieszcza mi się tylko w jedne sandałki i jedne klapkiYyyyy jakich zmianach ? Apka Ci nie pozwala ?
Ojjjj po porodzie to nogi jak szrek też miałamprzejdzie