walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To czekany razem z Wami [emoji110]No jasne!! Od 2 tygodni,ze to juz dziś [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas spokoj. Niestety cały czas rośniemy i na tym etapie to juz ni ma sie czym chwalić [emoji57]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To czekany razem z Wami [emoji110]No jasne!! Od 2 tygodni,ze to juz dziś [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas spokoj. Niestety cały czas rośniemy i na tym etapie to juz ni ma sie czym chwalić [emoji57]
Mi tez ale potem trzeba go wyjąć hi hi hi .Mi cewnik zalozyli jak juz bylam na epiduralu wiec luzik [emoji3]
To ja chyba nienormalna jestem, wyjeli mi go po 12h, bylam juz na ibuprofenie, bo kroplowke odpieli i mnie nic nie bolalo [emoji848]Mi tez ale potem trzeba go wyjąć hi hi hi .
Dla mnie takie paskudne nieprzyjemne uczucie. Taki smieszny bol hi hi hi hiTo ja chyba nienormalna jestem, wyjeli mi go po 12h, bylam juz na ibuprofenie, bo kroplowke odpieli i mnie nic nie bolalo [emoji848]
Dla mnie wyjecie cewnika tez nie bylo bolesne, tylko może troche nieprzyjemne i mialam wrazenie ze sikam caly czasTo ja chyba nienormalna jestem, wyjeli mi go po 12h, bylam juz na ibuprofenie, bo kroplowke odpieli i mnie nic nie bolalo [emoji848]

Uśmiałam sie z tych parowekZdjęcia i tak nie oddają tego jak moje stopy wyglądają...Z rozmiaru 37 w sobotę kupiłam klapki 40.. w japonkach moje stopy wyglądają hak posciskane parówki
Zobacz załącznik 863758Zobacz załącznik 863759
Porażka A kolan też nie mam :/ też wam tak całe puchna ?Uśmiałam sie z tych parowekmoje w cale lepiej nie wygladaja. Ty dasz rade jeszcze paznokcie malować? Co to za lakier bo strasznie mi sie podoba. Ja bede sie musiala uśmiechnąć do meza zeby mi obciol pazurki w nogach bo juz sama nie dam rady
teraz wypoczywam u Mamy ale to jakiś z golden rose Mi cale szczescie tylko stopy jak na razie. Budze sie rano i juz spuchnietePorażka A kolan też nie mam :/ też wam tak całe puchna ?
Najszybciej z Was rosłam i jeszcze pazurki umalujeteraz wypoczywam u Mamy ale to jakiś z golden rose
i super długo się trzyma
![]()
Ja teżMi cale szczescie tylko stopy jak na razie. Budze sie rano i juz spuchniete