O to mogę prosić o namiary na doktora, bo ja z okolicRzeszow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to mogę prosić o namiary na doktora, bo ja z okolicRzeszow
Hej . Lezalam z ziewczyna w szpitalu ktora byla w 25 tc. Miala jakies dwa tyg. Wczesniej swiad rak i nog tak jak opisujesz . Potem cale cialo. Polozna ja skierowala jak najszybciej do szpitala bo zaczela wymiotowac. Lekarze do czasu jak otrzymali wyniki badan nie bardzo wierzyli w choleataze ale po wynikach badan przeniesli ja z chleataza do szputala specjalistycznego w w warszawie. Tez mowili ze dopiero ok 30 tc ciazy chyba ze pochodzi z jakiefos plemienia to tak . Noi sie okazala cholestaza. Isg przew zolcowowych ( skier. Na usg brzucha jezeli nie mialas ) noestety.to jest jeden z wczesnych objawow. A skad wiadomo ze choelstaza wykluczona ? Na podstawie czego ?Dziewczyny pomocy...
Od czterech dni mam straszy świąd dłoni i podeszwy stóp.
Cholestaza wykluczona. Co to może być? Jakie badania zrobić?
Teraz mam 13tc
Z góry dziękuję za rady![]()
Te majtki maja dziwne rozmiary, ale mysle ze xl powinno byc ok.Babki a te majtki poprodowe to jaki rozmiar kupowalyscie. Ja chodzę teraz w L ale mam pod brzuchem to xl wystarczy?
Dr Artur Bijos.O to mogę prosić o namiary na doktora, bo ja z okolic![]()
Ja sietez wahalam wlasnie miedzy tym.a tym ktore wybralismyZobacz załącznik 864019
Ja kupiłam to ..i jestem bardzo zadowolona cena mała a masywne bardzo.
Normalnie miałam opatrzone w Ikea ale razem z materacem by mnie wyszło około 350 zł drożej.
Ja je mam i jestem bardzo zadowolona [emoji3]Zobacz załącznik 864019
Ja kupiłam to ..i jestem bardzo zadowolona cena mała a masywne bardzo.
Normalnie miałam opatrzone w Ikea ale razem z materacem by mnie wyszło około 350 zł drożej.
Bardzo ładne łóżeczko. Wcześniej jakoś nie podobały mi sie białe. Ale teraz już mi sie odwidziałoZlozone![]()