Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję kochana , że pytasz :*@zylwia a jak Ty sue dziś czujesz?
Cudownie!!!! Gratulacje [emoji8] [emoji8]Dziewczyny troszkę się nastresowalam bo było podejrzenie pustego jaja u nas ale we wtorek znalazł się zarodek 8mm z bijącym serduszkiem. W dwa tygodnie po widocznym pęcherzyku z YC. W piątek nie było nadal echa zarodka. Ufff...
Mój lekarz wiedział, bo on nas skierował do klinikiCześć. Czy mowiłyście swoim lekarzom prowadzących ciążę że jest ona dzięki in vitro?
Czasami dzidzia w ostatniej chwili się obraca dopiero także ciężko stwierdzić. U mnie jest ułożona główką w dół od 29-30 tc.Dziewczyny do kiedy Bejbik powinien przyjąć pozycję wyjściową?
Jasne, ze tak.Cześć. Czy mowiłyście swoim lekarzom prowadzących ciążę że jest ona dzięki in vitro?
Nie ma reguly. U mnie w rodzinie byl.przypadek w zeszkym roku, ze maluszek obrocil sie tydzien przed planowanym cc i urodzil sie naturalnie [emoji4]Dziewczyny do kiedy Bejbik powinien przyjąć pozycję wyjściową?
Ja mówiłam.Uważam ze to nie jest jakiś wstyd,a lekarz też bardziej uważniej na mnie patrzy.Cześć. Czy mowiłyście swoim lekarzom prowadzących ciążę że jest ona dzięki in vitro?