Boze w jakim.kraju Ty rodzilas? W polsce to dostaniesz kawałek suchego już chleba, maslo co starcza na jedną kromke i plasterek najtanszej szynki.
Szynka
ja ostatnio dostałam tylko pół pomidora. Pewnie piguła zeżarła szynę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Boze w jakim.kraju Ty rodzilas? W polsce to dostaniesz kawałek suchego już chleba, maslo co starcza na jedną kromke i plasterek najtanszej szynki.
ja ostatnio dostałam tylko pół pomidora. Pewnie piguła zeżarła szynę
Ja jak bylam 3 dni w szpitalu na lsparoskopi to nic nie dostałam-po poludniu mi pozwolili w pierwszu dzieb wypoc herbate owocowa wiec nie narzekajSzynkaja ostatnio dostałam tylko pół pomidora. Pewnie piguła zeżarła szynę
![]()

W szpitalu gdzie chce rodzic lezy sie 6 godzin ale w tym jest jakis sens, to nie jest bezcelowe. Wazne zeby w tym okresie nie ruszac glowa. Moja znajoma o tym nie wiedziała i od porodu ms koszmarne bole glowy. One niby powinny zaniknac po bodajze 2 latach ale dziecko ma 16 lat a glowa dalej boliW Hiszpanii. Tu wybrali za mnie, ale potem juz codziennie dostawalam menu do wyboru (3 pierwsze, 3 drugie dania i 3 desery) na obiad i kolacje. I pilnowali, zebym jadla, zeby wracac do sil i zeby moc karmic wiec to co sie w PL wyprawia to absurd. I to samo jest z zzo. Ja sama sie przenioslam ze stolu operacyjnego na lozko, nie moglam wstac, ale moglam byc na polsiedzaco juz godzine po operacji. A nie 12h lezenia plackiem...
Ja jak bylam 3 dni w szpitalu na lsparoskopi to nic nie dostałam-po poludniu mi pozwolili w pierwszu dzieb wypoc herbate owocowa wiec nie narzekaj![]()

To dlatego, ze uzywaja starych znieczulen. Nowy epidural nie daje tskich skutkow ubocznych.W szpitalu gdzie chce rodzic lezy sie 6 godzin ale w tym jest jakis sens, to nie jest bezcelowe. Wazne zeby w tym okresie nie ruszac glowa. Moja znajoma o tym nie wiedziała i od porodu ms koszmarne bole glowy. One niby powinny zaniknac po bodajze 2 latach ale dziecko ma 16 lat a glowa dalej boli
[emoji38][emoji23]Szynkaja ostatnio dostałam tylko pół pomidora. Pewnie piguła zeżarła szynę
![]()
Witamy serdecznie! Cieszę się że do nas dołączysz w końcu [emoji4]Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze![]()
Witam wszystkie te kolezanki ktore znam i z ktorymi walczylam oraz te ktorych jeszcze nie poznalam![]()
Trzymaj się! Będzie lepiej [emoji4] Mnie też w szpitalu baby blues łapał a byłam tam całe 5 dni i wszystko bolało. Do tego maluch spioch i niejadek [emoji52] Grunt walcz o karmienie piersią, reszta się ułoży [emoji4]No nie kłamią z tym pologiem, ze ciężko [emoji58] Nie śpisz, nie jesz bo dieta po cc, nie możesz sie ruszać zbytnio. Mam tez małego baby blues ale powoli wszystko ogarniamy. Najciężej nam z karmieniem ale jest juz progres. Właśnie czekamy na tatusia i do domku [emoji4]
Cudownie !! Duzo zdrówka!
Aż zazdroszczę tego jedzonkaU nas tak samo wypas jak w restauracji. I zadnego ograniczania po cc. A lepszego brownie z sosem waniliowym niz w szpitalu to nigdzie nie jadlam [emoji39]