• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie moge zrozumiec jak można miec siłę zająć sie dzieckiem po zjedzeniu suchara ....
Ja urodzilam o 8 a dali mi najpierw herbatke i obiad o 14
Ja w dzień cc nic nie mogłam jeść, miałam być naczczo, cc o 12 i nic nie dostałam. Na drugi dzień kleik ryżowy rano pół kubeczka i to tyle. Dopiero w piątek dostałam NORMALNE śniadanie...

reklama
Ja w dzień cc nic nie mogłam jeść, miałam być naczczo, cc o 12 i nic nie dostałam. Na drugi dzień kleik ryżowy rano pół kubeczka i to tyle. Dopiero w piątek dostałam NORMALNE śniadanie...
Ja mialam porod wywolywany. Kazali mi zjesc kolacje o 22h i o 8h stawic sie na porodowce. Pierwsze pytanie to czy mam ze soba napoj izotoniczny, a jak nie to niech maz idzie kupic, bo po tym wolniej befe tracic sily niz po wodzie. Cc mialam o 19h00, s wspomniana wczesniej kolacje ok 1h00 w nocy i to byly dwa duze, cieple danis. Nie zjadlam wszytskiego, dalam mezowi.

reklama
Nie padłas z glodu hi hi hi
Ja dostałam nożke 6 h po cc
20150930_132427.jpg

Załączniki

• 20150930_132427.jpg
    20150930_132427.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 536

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry