• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Długo nie trzymaja hi hi w 3 dobie do domu .
Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .

To w naszym "super kraju" gdzie polityka prorodzinna idzie pełną parą, jak chcesz zostać z dzieckiem w szpitalu na noc, to za zwykłe krzesło musisz zapłacić. Wodę dostaniesz z kranu (pod warunkiem że przyniesiesz swój kubek i sama ją sobie nalejesz). Cywilizacja

Długo nie trzymaja hi hi w 3 dobie do domu .
Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .
Wy tam to macie hotele a nie szpitale:) jak pojde do ginekologa i nie zapomne to zrobie wam zdjecie szpitala u nas z zewnatrz-obraz nedzy i rozpaczy. Nie bede tam rodzic ale mimo bardzo złej opinii szpitala to ginekologia jest super

Ostatnia edycja:
To poczekalnia na pogotowiu pediatrycznym w szitalu, w ktorym rodzilam. Bylam z corcia jak miala jelitowke, zrobilam zdjecie, bo zaskoczylo mnie, ze tak dbaja o malych pacjentow

received_2314269158598825.jpeg

Załączniki

• received_2314269158598825.jpeg
    received_2314269158598825.jpeg
    66,5 KB · Wyświetleń: 424
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry