Ewunka
Fanka BB :)
Złobek to wspaniałe miejsce dla dzieci. Chodź już mi słabo jak mysle ze ma tam iśćPrzykre to zostawiać takiego malucha w żłobku :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Złobek to wspaniałe miejsce dla dzieci. Chodź już mi słabo jak mysle ze ma tam iśćPrzykre to zostawiać takiego malucha w żłobku :-(
Pieknie !!!Dzwonilam do szpitala - 7 jajeczek zdołało sie zapłodnic!![]()
![]()
W piatek transfer![]()
![]()
Niestety nic wiecej nie wiem bo akurat nie bylo juz embriologa jak zadzwonilam "(
To mi sie naprawde klocek szykuje ... ważył 740 gr 01.06. I weź tu co później urodz ....Witajcie dziewczyny, my po wizycie. Anastazja waży 771 gram i jest położona miednicowo. Szyjka w porządku. Mam pytanie czt badanie toksoplazmozy IgM w 29 tc to nie za późno? bęzie to dokłądnie 28 tc 3 doba. Co sądzicie?
nie wiem ile macierzyńskiego jest ale ja na becikowe sie nie łapie i zadne dodatki mnie nie obejmują wiec chyba masz tam dobrzeDla pocieszenia .
Maciezynski 16 tygidni
Becikowe 0 €
Rodzinne chyba 25€ ( jeszcze nie mamy po najpierw trzeba miec paszport a potem dowod i potem wniosek )
Przez 3 lata dla matki która pracuje jest 100€ miesięcznie na pieluchy .
W pl chyba lepiej
Wiesz my byłyśmy przebadane w każdą stronę wiec moze dlatego lekarz sie sugerował wynikami z kliniki. mi tez mie zleciał wszystkiego bo mialam ze sobą wyniki z procedur. Nie martw sie napewno wszystko jest dobrzeMiałam na początku swojej drogi in vitro czyli 20.09.2017 i w dwóch klasach miałam ujemny wynik a za 4 tygodnie mam mieć tylko w klasie IgM. Właśnie gdzies czytalam ze 2 raz sie robi ale we wcześniejszym tygodniu a nie 29...
Znaczy ze duzzzo zarabiasz jak Ci sie becikowe nie należynie wiem ile macierzyńskiego jest ale ja na becikowe sie nie łapie i zadne dodatki mnie nie obejmują wiec chyba masz tam dobrze![]()
SuperDzwonilam do szpitala - 7 jajeczek zdołało sie zapłodnic!![]()
![]()
W piatek transfer![]()
![]()
Niestety nic wiecej nie wiem bo akurat nie bylo juz embriologa jak zadzwonilam "(
U nas jest jakieś niecałe 2000 zl i juz nie dostaniesz... a to na dobra sprawę nie jest dużo. Ale fakt ze krótko macie te macierzyńskie:/Znaczy ze duzzzo zarabiasz jak Ci sie becikowe nie należy
Nie nie narzekam ale rok macierzyńskiego chętnie bym przygarneła.