• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jakieś kłucia masz w pochwie ? Który w ogóle u Ciebie tc ? :)
Ja też Lenke czułam cały czas więc się nie martwiłam aż tak i krwiawien nie miałam ale ja nic dopochwowo nie biorę ;)

Co do spania to nie wiem dokładnie ale teraz sobie przypominam , że jakoś właśnie od któregoś tygodnia chyba nie powinno się spać ale nie jestem pewna na 100% .. jakoś kolo 3trymestru chyba ale no nie chce Cię zmylić kochana :)
Czuje ciągnięcia i napięcie tak po całości. mi ta krew to wszystkim leci przy każdym myciu zębów. wytarciu nosa czy kupie nawet :D itp. wiec tego....

Ja wczoraj z mężem miałam przytulanki bylo baaardzo milo dziewczyny polecam tylko musicie miec obydwoje ochote.
Potem zaczęły się skurcze dosyć dosyć ale wzięłam rozkurczowa tabletkę i noc przespałam.Dzis cały dzień ciągnięcia nie bolesne skurcze przed chwila byłam się wysiusiac przy podcieraniu dużo gęstego śluzu więc to czop odchodzi.
Coś się zaczyna dziać powolutku....

reklama
Ale żadnych skurczy nie masz?:) A który to tc?
Ja najbardziej w nocy jak wstaje do łazienki to czuje jakby ktoś mi niezłego kopa w pipe strzelił :p stekam jak stara babka jak wstaje :D tak Emek mówi :laugh2:
25 tc. skurczy nie. ja tam na dole to jakaś wrażliwa jestem bo normalnie przed ciaza w drugiej połowie cyklu po przytulankach to śluz różowy.... nawet lekarz jak mu mówię że plamienie bylo to po badaniach ze szyjka ok i nie wie skąd brudzenie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry