Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji8]Jesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji8]Jesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.
No nie... ;-)A jesteś na naszej grupie na fejsie ???!!!! Musisz być[emoji173]
Trzymam mocno kciuki za Was. Obyś rano już tuliła już Córcię [emoji110][emoji110][emoji110]Jesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.
Jesteśmy w szpitalu chociaż położna twierdzi, że moja macica dopiero szykuje się do porodu i trenuje. Skurcze są naprawdę bolesne i częste. Czeka mnie chyba długa i nieprzespana noc.
Gratuluje ❤❤Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
No to już hopNo nie... ;-)
Ja używam też z tej firmy płyn do płukania [emoji846]PONAWIAM PYTANIE [emoji173]
@Raspberry88 a jak tam u Was samopoczucie??Ja używam też z tej firmy płyn do płukania [emoji846]