walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziękuję :-)Nie, nie. Macica sobie trenuje, to jest normalne i zdrowe. Jesli po odpoczynku nie mija to konsultuj, ale jesli przechodzi to mozesz byc spokojna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję :-)Nie, nie. Macica sobie trenuje, to jest normalne i zdrowe. Jesli po odpoczynku nie mija to konsultuj, ale jesli przechodzi to mozesz byc spokojna.
Dziewczyny z Wro i okolic , polecacie
My jeździliśmy do dr Katarzyna płocieniak- baaaardzo fajna kobietapolecam
W swiebodzicach jest fajny ja tam z małą byłamDziewczyny z Wro i okolic , polecacie jakiegoś dr od usg bioderek?
Piekny maluszekMy dzisiaj po badaniach połówkowych. Kajtek, uparty jak mama nie chciał współpracować. Wolał świecić jajkami niż pokazać buzię i oczywiście spał . Po za łożyskiem ułożonym bardzo nisko na przedniej ścianie, wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Dziękuję, śliczne imię@ajka89 wielkie gratulacje... dzielna z Ciebie kobietka , taka duża "kruszynka"a udało się naturalnie
dziewczyny oficjalnie chwalę się ze będę miała synka , drugiego żołnierza ❤ będzie Błażej ❤❤ kocham go bardzo bardzo mocno ❤
dowod wazny jest 5 lat, a zdjecia bede robic na dniach i wyrabiac dowod po 1 lipcaDziewczyny w pl czy któraś wyrabiala dziecku dowód lub paszport? Jak to wygląda że zrobieniem zdjęcia? Ile się płaci i jak długo ważny?
Też mi się podoba imię a moja siostra z która mam średni kontakt powiedziała że brzydkie...więc włączyła mi się matka lwicaDziękuję, śliczne imię![]()
Ja też ciągle z nimi walczęJa też dziś tuliłam :-) ale nie zdążyłam o nich zapomnieć... ;-)