walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Kochana w ostateczności możesz sobie zamówić:-))A niech Was dziewczyny...
Co żeście narobiły!!!
Tak gadacie i gadacie o tym żarciu...i co...i teraz będę musiała pierogi lepić...bo zwariuję jak nie zjem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana w ostateczności możesz sobie zamówić:-))A niech Was dziewczyny...
Co żeście narobiły!!!
Tak gadacie i gadacie o tym żarciu...i co...i teraz będę musiała pierogi lepić...bo zwariuję jak nie zjem![]()
Haha mój mąż mówi ze z glodu nie padnie, gorzej z pralką bo zupełnie jej nie ogarnia.Ja jak byłam w ciąży robilismy generalny remont kuchni .
Mowie ooooooo trzeba zapasy gdzies chować kupiłam zamrażalnik szufladami pod sufit do tego taka sama lodówkę .
300 pierogow
100 mielonych
Sosy
Rosół ( na baze do kazdej zupy )
Byłam przygotowana jak na wojne
Fakt ze ja miałam wypas bo zapasy robiła mi mama .
Ja chodziłam do pracy i z Marcelina na dluuuuugie spacery
Własnie zapasy mi sie kończąmusze znow ściągnąć mamusie
![]()
Będziemy płakać wszystkie razemBoję się sn i to bardzoale jeśli będzie trzeba to damy radę ❤ jak się nie zaplacze wcześniej
![]()

I takie podejście mi się podobaBędziemy płakać wszystkie razemcesarka czy sn to jedno i drugie straszne
Ale przeszłyśmy przez in vitro itp to poród dla nas to mały Pikuśdwa mocniejsze "pierdy" i po wszystkim [emoji14] a cesarka hmmm...dziubną igiełką wyciągną nasze szczęścia i po bólu
![]()

Chodzi Ci o poród?Jak wiesz ja bym mogła już wracać po kolejne [emoji8] choć moje cc pod narkoza nie wspominam mile.
Przy następnym chce mieć planowaną, choć wiem, że będę trzęsła dupa o łożysko i nie będzie to już tak sielankowy czas. [emoji17]
Dziewczyny pytanie mam. Czy spotkałyście się z tym że chrzesną nie powinna być kobieta w ciąży??
Kurde... wierzycie w takie rzeczy??;/Tak, mówią, ze dziecko w brzuchu zabiera szczęście maluchowi, który jest chrzczony .
Hahah ja nie slyszalam o tym i absolutnie nie wierze [emoji16]Kurde... wierzycie w takie rzeczy??;/
Ja kiedyś slyszalam ale to olałam. Zaplanowaliśmy już chrzesnych dla dziewczynek i jedna z nich jest w ciazy (dla niej to żaden kłopot) i nie wierzy w to zupełnie ale dziś moja babcia wystrzelila ze to ma niby skutkować tym ze jedno z dzieci ma nie żyć:/ rety aż mnie ciary przeszly. Babcia najgłośniej się modli w kosciele i wierzy w takie rzeczy... masakra :/Hahah ja nie slyszalam o tym i absolutnie nie wierze [emoji16]