Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kobity a kiedy robilyscie wymaz na paciorkowca? Bo dzis mi gin mowi ze miedzy 36 a 37 tc sue robi choc przy cc to badanie chyba nie jest tak.istotne
Ja będę miała robiony na najbliższej wizycie czyli dokładnie 36t1dc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kobity a kiedy robilyscie wymaz na paciorkowca? Bo dzis mi gin mowi ze miedzy 36 a 37 tc sue robi choc przy cc to badanie chyba nie jest tak.istotne
Właśnie jak tu się przygotować, pampersami? U mnie przy blizniakach wiadomo x2 ale mniej więcej to jakie paczki po ile sztuk kupujecie?
@nieagatka @Oczekiwanie2017 Bardzo Wam dziewczyny dziękujęa czy może polecacie jakieś konkretne firmy? Ja np. czytałam różne opinie o podkładach bella mama... że są tanie i niby ok ale z tendencją do przeciekania.... a coś na prawdę godnego uwagi? I na co zwracać uwagę?
No nieźle:-)) robiłaś sobie sesję?? Piękne zdjecie :-)) [emoji173]Zobacz załącznik 869660
To fakt, mialam mega stresa [emoji14] A u Ciebie pamietam jak mowilas, ze masz slabe mrozaczki![]()
Ja juz odliczam dni, 14 mi zostalo![]()
My już dawno na 4[emoji23] [emoji85]My juz 3+
Następne chuba kupie 4 ... bo dupa gruba![]()
Ja miałam też wszystko z Canpol i byłam zadowolona [emoji106]Ja mam prawie wszystko firmy canpol babies, używały tego koleżanki, bratowa, itp. i będę używała też ja. I przyznam szczerze że nie sprawdzałam opinii w internecie skoro One wszystkie były zadowolone.
Grubasy !!!!My już dawno na 4[emoji23] [emoji85]
) W pl nie ma tych z plusem. Tez ich uzywalam [emoji4]Grubasy !!!!
Ale w pl moze inne rozmiarowki hi hi hi
U mnie pampers 3 jest identyczny jak lumpi 4 ( nie lubie lumpow)
Teram ma pampers 3+ i jest napisane 7-10 kg
Coś się musisz naczekac na to wygląda:/My po ktg są lekkie skurcze rozwarcie na 1 palec.Maly główka w dole dosyć nisko.Wczoraj znów wychodził czop.Oj mam nadzieję że coś ruszy niedługo.