• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tez sie bardziej sklanialam ku NAN. Fajnie, ze juz macie jskis system, ja jestem przerazona puki co hehe.
Jutro na 7.00 wyznaczona cc, przynajmniej nie bede glodowac pol dnia [emoji14] Ciekawe czy dzisiaj zasne.. Trzymajcie kciuki [emoji110]
Trzymamy i czekamy na info jak tylko będziesz w stanie ;-) zazdroszczę Ci że już u Was to już jutro [emoji173][emoji173][emoji173]
Powodzenia Kochana :-*

@goffa13 miala miec dzisiaj wywolanie, takze pewnie juz tuli swojego skarba :) Ja mam jutro cc na 7.00, takze nastepna jest @Aguleczka29 , termin ma na 8.07 :) i potem chyba @walczaca o szczescie termin na 25.07 o ile sue nie myle, a potem Ty? :)
@goffa13 miala miec dzisiaj wywolanie, takze pewnie juz tuli swojego skarba :) Ja mam jutro cc na 7.00, takze nastepna jest @Aguleczka29 , termin ma na 8.07 :) i potem chyba @walczaca o szczescie termin na 25.07 o ile sue nie myle, a potem Ty? :)

Wszystko się zgadza :).
Po @walczaca o szczescie jestem ja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry