Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję mamusiu [emoji7] [emoji214] [emoji322] Dużo zdrówka dla Ciebie i Adasia i morze mleka [emoji4] Jak się czujesz?Malutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
Gratulacje!!Malutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
Malutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
Gratulacje. [emoji8][emoji8][emoji8]Malutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
Gratuluje !!!!!Malutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
Myślami jestem z Tobą. Czekamy na piękne wieści. [emoji8]Dziekuje dziewczyny za kciuki, przydadza sie![]()
Tak to juzszybko zlecialo. Zobaczysz lada chwila i Ty bedziesz tulic swojego Skarba [emoji173]️
Tak strasza ze boli ....@hope322 powiem Ci ze ja to chyba bym już nie spała z tydzień przed cesarka.... stracha mam a w listpadzoe dopiero będę miała cesarke. Ale dzisiaj mnie koleżanka uspokoiła ze cesarka jest majbezpieczniejsza dla dziecka więc ból biorę na klatę
Jutro zobaczysz maleństwo...przytulisz ❤ myśl tylko o tym i to napewno doda Ci spokoju![]()