dreamscometrue
Mama Zosi
Oj biedna współczuję. Jak mocno źle się będziesz czuła to do lekarza!Ups... nie wiem jak ja to zrobiłamale byłam między wizytami w wc. Rety jak ja się dziś fatalnie czuję:-/ Chyba mam jakąś biegunke razem z wymiotami:-/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj biedna współczuję. Jak mocno źle się będziesz czuła to do lekarza!Ups... nie wiem jak ja to zrobiłamale byłam między wizytami w wc. Rety jak ja się dziś fatalnie czuję:-/ Chyba mam jakąś biegunke razem z wymiotami:-/
Jutro mamy wizytę także myślę że wytrzymamy ;-)Oj biedna współczuję. Jak mocno źle się będziesz czuła to do lekarza!
Na pewno.Jutro mamy wizytę także myślę że wytrzymamy ;-)
Również polecam, ja przez nakładki karmie już prawie 8 m-cyGratuluję, mama dzielna! Na wklęsłe sutki proponuję nakładki bo sama mam ten problem.
ooo to jedna Lenke już mamy na forum ❤❤❤Dziewczyny
Zostałam szczęśliwą mamą Lenki urodzona 10.07 55 cm waga 3360
Poród od przybycia na porodówkę 3.5 godziny.Bol wiadomo był,ale daliśmy radę.Mamy problem z przystawieniem małej bo sutki wklęsłe.Ogolnie jest dobrze.Bo ani mnie nie ponacinali ani nas nie rozerwało. Pozdrawiam
JaaaaaHehe no tak położna mówiła w szkole rodzenia że niektóre kobiety tak mają przed porodem [emoji8] [emoji7]
Gratulacje kochana. Lenko witaj na swiecie ❤❤Dziewczyny
Poród od przybycia na porodówkę 3.5 godziny.Bol wiadomo był,ale daliśmy radę.Mamy problem z przystawieniem małej bo sutki wklęsłe.Ogolnie jest dobrze.Bo ani mnie nie ponacinali ani nas nie rozerwało. Pozdrawiam
GratulujęDziewczyny
Oo z Aldi jeszcze nie mamNo lupilu też jak dla mnie kicha, tak samo te z Remy. Pampersy ok, ale 1 ciężko tutaj gdzieś kupić. Muszę wypróbować te "tużur" i z Aldi Tibelly.
Moja Sara nie chce smoczka, wczoraj probowalam jej dac dwa rozne i dupa. Przed jedzeniem placze przy zmianie pieluszki i myslalam, ze smoczek pomoze.@dreamscometrue Zosia z cyca piła hektolitry mleka az wyskoczyła z siatek zrobila sie piękna okraglutka pyzunia. Od jakiegoś mamentu zamiast cyca oszukiwała ja smoczkiem - co nie było łatwe.