nieagatka
Fanka BB :)
Moja miala 2 miesiace jak wazyla tyle. Co Twoja jak sie urodzila [emoji38] Ale potem nadrobila z nawiazka [emoji16][emoji16]Dokładnie, moja urodziła się z wagą 3980 g [emoji6] Teraz 6300. Jutro 15 tygodni skończy [emoji64]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja miala 2 miesiace jak wazyla tyle. Co Twoja jak sie urodzila [emoji38] Ale potem nadrobila z nawiazka [emoji16][emoji16]Dokładnie, moja urodziła się z wagą 3980 g [emoji6] Teraz 6300. Jutro 15 tygodni skończy [emoji64]
Oj kochana jeszcze jeszcze troszkę i w środę będą łzy szczęścia [emoji7] [emoji8]A ja miałam kiepski poranek. Śniło mi się że odeszły mi wody i obudziłam się cała mokra... w sensie nie że rzeczywiście wody tylko spociłam się jak mysz. A potem jak usiadłam przy wc na swoim ulubionym dywaniku(robię to od 8 msc to mam opanowane do perfekcji) nie mogłam wstać. No słowo daje nie miałam jak się podnieść... więc się rozplakałam i tak moja rozpacz trwała ok 30 minut
Masakra jak ja dotrwam do środy... biedne dzieci jeszcze na końcówce w psychiatryku mnie zamkną :-/
Moja miala 2,5 kg i nadrobila ladnie, teraz ma ok 6,200[emoji3] 17 tyg skonczyla.Dokładnie, moja urodziła się z wagą 3980 g [emoji6] Teraz 6300. Jutro 15 tygodni skończy [emoji64]
[emoji2] Czyli i tak na to samo ostatecznie wychodzi [emoji6]Moja miala 2 miesiace jak wazyla tyle. Co Twoja jak sie urodzila [emoji38] Ale potem nadrobila z nawiazka [emoji16][emoji16]
A noooo[emoji2] Czyli i tak na to samo ostatecznie wychodzi [emoji6]
To chyba nie rodzilas w mojej okolicy .....u nas się dostaje "zupę-wode" i kasze jęczmienna z łyżka sosu...wykwintne menuJa dostałam cieciezyce i kalamary w sosie![]()
Jeszcze trochę i wszystko wspomnisz z uśmiechem na twarzy...a teraz zaciskaj mocno nóżki niech malutkie jeszcze trochę posiedza w brzuszku i podrosnąA ja miałam kiepski poranek. Śniło mi się że odeszły mi wody i obudziłam się cała mokra... w sensie nie że rzeczywiście wody tylko spociłam się jak mysz. A potem jak usiadłam przy wc na swoim ulubionym dywaniku(robię to od 8 msc to mam opanowane do perfekcji) nie mogłam wstać. No słowo daje nie miałam jak się podnieść... więc się rozplakałam i tak moja rozpacz trwała ok 30 minut
Masakra jak ja dotrwam do środy... biedne dzieci jeszcze na końcówce w psychiatryku mnie zamkną :-/

No nie w Twojej ....To chyba nie rodzilas w mojej okolicy .....u nas się dostaje "zupę-wode" i kasze jęczmienna z łyżka sosu...wykwintne menu![]()

a może Cie ten etap ominie