dreamscometrue
Mama Zosi
@walczaca o szczescie ja na końcówce ryczalam co chwila [emoji85] też miałam załamki serio, taki etap
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakraCzęste zjawiskodo torby szpitalnej pamietaj spakować cos do jedzenia ( nutelle )
@ewelin86 kiedyś chyba pisala ze dziewczyna z plecaka jadla musztardę
Nie wiem czemu akurat musztardeale kazdy ma w plecaku jakieś zapasy
kto co lubi
![]()
Masakra... i jak mam wykarmić dwójkę dzieci na głodzie?? Jutro idę na zakupyCzęste zjawiskodo torby szpitalnej pamietaj spakować cos do jedzenia ( nutelle )
@ewelin86 kiedyś chyba pisala ze dziewczyna z plecaka jadla musztardę
Nie wiem czemu akurat musztardeale kazdy ma w plecaku jakieś zapasy
kto co lubi
![]()
zakupie sobie 7days całą torbę 
Ja się taka niezdarna robię że cały czas chodzę w bluzce brudnej na brzuchu i jak wstaje od stołu to M od razu że szczotką do zamiatania leci@walczaca o szczescie ja na końcówce ryczalam co chwila [emoji85] też miałam załamki serio, taki etap
O też dopiszę do listy i jakiś dobry sok żeby nas tam samą wodą nie poiliJa dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakra
No i to tak napewno byłoJa dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakra
Kochanego masz męża [emoji57] [emoji2] [emoji106]Ja się taka niezdarna robię że cały czas chodzę w bluzce brudnej na brzuchu i jak wstaje od stołu to M od razu że szczotką do zamiatania leci![]()
Nie pojesz herbatnikiem .....Ja dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakra
Witaj w klubie ja tez ....Ja się taka niezdarna robię że cały czas chodzę w bluzce brudnej na brzuchu i jak wstaje od stołu to M od razu że szczotką do zamiatania leci![]()