adunnnia90
Fanka BB :)
Hihi mówisz że naturals mi się trafi? [emoji7]Trochę mogę Ci oddać:-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi mówisz że naturals mi się trafi? [emoji7]Trochę mogę Ci oddać:-))
No mam nadzieje ze pokaze jeszcze pazurki bo wole takie charakrerne dzieci niz takie potulne[emoji6]Kredko powiem tylko tyle - poczekaj, poczekaj [emoji16]
Moja 53cm i 4150g wiec na poczatku te male ubranka byly super. Pamietaj ze czym wieksze dzieci tym wiecej miejsca do calowania[emoji7]No to ładnie...położna mi właśnie powiedziała żeby moz3 lepiej mąż jutro przywiózł jakieś większe ubranka [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wzięłam do szpitala 56 i byly jakieś 6 tygodni za duzeTy mnie już nie załamuj![]()
Zostawisz dla rodzeństwaTaak Właśnie dziś czytałam. Tylko co ja zrobię z tymi pięknymi ubraniami na 50??
Te grudniowe dzieci chyba tak mają [emoji28] [emoji23] [emoji85]Zostawisz dla rodzeństwa
Albo będą dobre tydzień ( na początku to co dzień rosna ) my co 2 tyg zmieniliśmy garderobę ....
Ma 7 miesięcy a przeleciała 6 rozmiarów![]()
Teraz podobno trochę zwolnią.....Te grudniowe dzieci chyba tak mają [emoji28] [emoji23] [emoji85]
Mam nadzieję bo ja już zapasy robię [emoji87] [emoji1] [emoji23]Teraz podobno trochę zwolnią.....
Rozmiar 80/86 tak z pol roku oblecimy![]()
Naprwno założyszTaak Właśnie dziś czytałam. Tylko co ja zrobię z tymi pięknymi ubraniami na 50??
Lepiej tak nie mów...bo jak zapomnisz co to sen i noc to szybko zmienisz zdanieNo mam nadzieje ze pokaze jeszcze pazurki bo wole takie charakrerne dzieci niz takie potulne[emoji6]