Evelin83
Fanka BB :)
Raczej większą, ja nawet nie wiedziałam że są różne wielkości i 2 tygodnie temu musiałam kupić druga bo w pierwszej się już nie mieścił a mały jeszcze 3 m-cy nie maA samą wanienkę lepiej kupić mniejszą czy większą?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej większą, ja nawet nie wiedziałam że są różne wielkości i 2 tygodnie temu musiałam kupić druga bo w pierwszej się już nie mieścił a mały jeszcze 3 m-cy nie maA samą wanienkę lepiej kupić mniejszą czy większą?
HihiPamiętliwa z Ciebie bestia .
Tak miałam ta mała profilowana na stojaku z przewijakiem . I to jest dla kurdupli chyba.....
Moja urodziła sie mała więc starczyła jej chyba na 2 miesiące .....
Przeszła do dużej wanny z mama a teraz w dużej siedzi sama .
Ja właziłam do duzej wanny z mała nie trzeba się schylac hi hi .Dzięki Dziewczyny
Ta z ikea ma tylko 71 cm długości więc raczej odpuszczę. Chciałabym jak najdalej odwlec nachylanie się nad wanną więc kupię zwykłą 100cm ze stojakiem![]()
Tylko trzeba miec wannę@dżas
Ja właziłam do duzej wanny z mała nie trzeba się schylac hi hi .

dlatego ja mam gleboki z siedziskiem. specjalnie taki montowalam z myślą o dzidzi.No faktw brodziku ciężko ....
![]()
Ja mialam 2 rodzaje tych zwyklych katarkow i nie mialam sily noska oczyścić, kupilam ten do odkurzacza z obawami ze moze byc za silny itd okazalo sie ze amelka zachorowala i to byl najlepszy wybor tyle ja nigdy w zyciu kataru nie mialam co amelka przez tydz. Frida do odkurzacza chodzila przynajmniej 10x na dobe nigdy bym tego nie wyciagnela zwyklym katarkiem no i ostatnio chcialam usunac maly babolek z noska tym zwyklym i nie dalo rady wciagnac jak dla mnie frida do odkurzacza lepsza.dziewczyny zwykły katarek czy na odkurzacz. ja mam odkurzacz w szafie na przed pokoju wiec czy nie Bedzie uciążliwe wyciąganie do czyszczenia noska? sama sol morska wystarczy do codziennego czyszczenia czy po soli katarkiem?
U mnie tez włosy wypadaja[emoji53], decydowania to kp sprawka[emoji13]Oj tak, mnie boli wszystko. Ręce nogi plecy wypadają włosy ale to chyba przez kpi![]()