Widzę, że ktoś nie może spać?Dobrze, że się odezwałaś... Dużo dzieci jest naświetlanych wiec naprawde sie nie przejmuj. Lenka jest sliczna. A Ty na pewno juz jestes dla Niej najlepsza Mamą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzę, że ktoś nie może spać?Dobrze, że się odezwałaś... Dużo dzieci jest naświetlanych wiec naprawde sie nie przejmuj. Lenka jest sliczna. A Ty na pewno juz jestes dla Niej najlepsza Mamą.
Piękności i te poliki do zacalowania lepiej teraz że zostajecie dłużej niż jakbyś miała wracać z małą do szpitala, małe pocieszenie ale zawsze jakieśCześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Widzę, że ktoś nie może spać?stres ?
![]()

jak coś to zapraszam do nas na góręOj tak, chyba stres. Nie spodziewałam się, że aż taki będzie
![]()
jak coś to zapraszam do nas na góręalbo mam nadzieję, że może po porodzie wpadniesz do mojego pokoju ?
3mam kciuki za Was! ❤
![]()
A no i mam nadzieję, że się za Ciebie zabiorą odrazu !Jak juz sie ogarne to mam nadzieje, ze sie na którymś piętrze spotkamy. Bedziemy w kontakcie. A Ty teraz odpoczywaj i dbaj o siebie
![]()
❤❤❤ jejku ale kochana❤Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Jest przesłodka [emoji7] Faktycznie jak lalka [emoji6] Gratuluję [emoji4] [emoji322] [emoji257]Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Cudowny slodziak [emoji7][emoji7][emoji7]Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681