adunnnia90
Fanka BB :)
No tak pisze a te największe właśnie ze względu docinania najbardziej się opłaca [emoji4]Właśnie te największe są m in na blizne po cc [emoji4] przynajmniej taka informacja jest na opakowaniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak pisze a te największe właśnie ze względu docinania najbardziej się opłaca [emoji4]Właśnie te największe są m in na blizne po cc [emoji4] przynajmniej taka informacja jest na opakowaniu
Ja używałam i kremu i plastrów równe 6 miesięcy [emoji4]Właśnie te największe są m in na blizne po cc [emoji4] przynajmniej taka informacja jest na opakowaniu
Ale to.stosowalas zamiennie czy snarowalas zelen i plaster na to? Przepraszam.za upierdliwoscJa używałam i kremu i plastrów równe 6 miesięcy [emoji4]
W dzień plaster. Wieczorem po kąpieli żel i rano żel. Spokojnie mogę służyć odpowiedzią [emoji4]Ale to.stosowalas zamiennie czy snarowalas zelen i plaster na to? Przepraszam.za upierdliwosc![]()
Nie. Stosujesz jedno lub drugie. Chociaż ten żel to raczej na blizny na twarzy, rozstępy... takie info na opakowaniu [emoji12]Ale to.stosowalas zamiennie czy snarowalas zelen i plaster na to? Przepraszam.za upierdliwosc![]()
Można jedno i drugie dla lepszego efektu. Na świeże blizny po cc ten żel Jest jak najbardziej. Bardziej się nie sprawdzi jeśli chodzi o mocno stare bliznyNie. Stosujesz jedno lub drugie. Chociaż ten żel to raczej na blizny na twarzy, rozstępy... takie info na opakowaniu [emoji12]
To dzisiaj posmaruje się żelem [emoji16]Można jedno i drugie dla lepszego efektu. Na świeże blizny po cc ten żel Jest jak najbardziej. Bardziej się nie sprawdzi jeśli chodzi o mocno stare blizny
Bardzo ten żel właśnie nadaje się do masowania blizny. Ja właśnie jak masowalam to dawałam ten żel [emoji4]
Jak najbardziej polecam ten zestaw [emoji1]To dzisiaj posmaruje się żelem [emoji16]
Mocz ta są specjalne woreczki inne do dziewczynki inne dla chłopca. W aptece kupujesz i mówisz że chcesz woreczki do moczu dla chłopca lub dziewczynki. I potem z tym woreczkiem, bynajmniej jest takie zalecenie u mnie w labo kładzie do kubeczka na mocz i znosisz.gdzieś tu odbiło mi się o oczy ze którąś ( chyba Adunia) przed szczepieniem robiła mocz i krew malenstw... mocz to są takie pampki i do labu to sie niesie? krew gdzie takiemu maluchówi?