• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie. Stosujesz jedno lub drugie. Chociaż ten żel to raczej na blizny na twarzy, rozstępy... takie info na opakowaniu [emoji12]
Można jedno i drugie dla lepszego efektu. Na świeże blizny po cc ten żel Jest jak najbardziej. Bardziej się nie sprawdzi jeśli chodzi o mocno stare blizny
Bardzo ten żel właśnie nadaje się do masowania blizny. Ja właśnie jak masowalam to dawałam ten żel [emoji4]

gdzieś tu odbiło mi się o oczy ze którąś ( chyba Adunia) przed szczepieniem robiła mocz i krew malenstw... mocz to są takie pampki i do labu to sie niesie? krew gdzie takiemu maluchówi?

reklama
gdzieś tu odbiło mi się o oczy ze którąś ( chyba Adunia) przed szczepieniem robiła mocz i krew malenstw... mocz to są takie pampki i do labu to sie niesie? krew gdzie takiemu maluchówi?
Mocz ta są specjalne woreczki inne do dziewczynki inne dla chłopca. W aptece kupujesz i mówisz że chcesz woreczki do moczu dla chłopca lub dziewczynki. I potem z tym woreczkiem, bynajmniej jest takie zalecenie u mnie w labo kładzie do kubeczka na mocz i znosisz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry