ludek
Fanka BB :)
Moja już jeździ bez - ma 4 miesiące [emoji41]Gratulacje [emoji4]
Dziewczyny kiedy wyjelyscie tą wkładkę z fotelika samochodowego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja już jeździ bez - ma 4 miesiące [emoji41]Gratulacje [emoji4]
Musisz wyjac wkladke, wlozyc dziecko i zobaczyc czy juz siedzi wygodniej czy jeszcze nie. Ja probowalam 3 razy i w koncy wyjelam jak miala cos ok pol roku czy moze 7 miesiecy.Gratulacje [emoji4]
GratulacjeDnia 11.08.18 urodziłam piękna córeczkę o wadze 4 kg, pozwolono mi spróbować urodzić sn, udalo się, obyło się bez komplikacji, jestem mega szczesliwa
Gratulacje kochanaDziewczyny, ja tez juz jestem mamą. Porod mimo poczatkow sn zakonczony cc. Maly jest kochany, najpiekniejszy na swiecie, wazyl 3700 i mierzyl 58cm.
Niestety nie chce jesc i bardzo duzo placze przez co mi tez trudno jest dojsc do siebie.
Jest piekna, gratulacjeCiocie, Lenka 10 sierpnia skończyła juz miesiącjest cudowna
A ja mierze tak temperature to znaczy, ze nie moge? Mam tez bezdotykowy termometr ale jakos mu nie ufam.Mi neanotolog zabronił. Odbyt działa w 1 strone wydalanic nie wolno wsadzac.
GratulacjeKochane mamy się dobrze❤ waze 3900 i mam 59 cm❤ zdjęcie wrzucę wieczór
Wszystko możesz Ty jesteś mamą. Ja nie wsadzam nic.A ja mierze tak temperature to znaczy, ze nie moge? Mam tez bezdotykowy termometr ale jakos mu nie ufam.
Moja ma 8 miesięcy i zaraz musze fotelik zmienić bo nogi zaczynają wystawac hi hi hi .Musisz wyjac wkladke, wlozyc dziecko i zobaczyc czy juz siedzi wygodniej czy jeszcze nie. Ja probowalam 3 razy i w koncy wyjelam jak miala cos ok pol roku czy moze 7 miesiecy.