gooossia17
Fanka BB :)
Tylko że kolki to chyba za wczesnie
Niekoniecznie. A próbowałaś zawinąć w otulacz? Bardzo często pomaga taki maluszkom dopiero co urodzonym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko że kolki to chyba za wczesnie
Nie mamNiekoniecznie. A próbowałaś zawinąć w otulacz? Bardzo często pomaga taki maluszkom dopiero co urodzonym.
Nie mam![]()
No i cudnie :-) witaj wśród nas i rozgosc się:-)Dziewczyny, przepraszam, ze sie tak wprosze [emoji4] mozna do Was dolaczyc? Bo rozumiem ze ten watek rowniez dla ciezarowek [emoji4] Jestem po ICSI w Novum, obecnie 12tc, odwazylam sie dzis tutaj napisac, bo przesiewowe pierwszego trymestru wyszly nam dzisiaj ok [emoji4]
Oj kochana dasz radę! Połóż go i masuj:-*Jak go wezme na rece i przytule to sie uspokoi ale jesten tak zmęczona ze bue chce tak z,nim siedziex bo ledwo otwieram oczybezradność jest okropna
![]()
Kochana wydaje mi sie ze to są kolki. My dawalismy małej espumisan i było trochę lepiejTakudaje sie na chwile uspokoic, klade go do lozeczka i znow
Mam to samo do teraz z Lenką...niestety kolki i na dodatek mała nie moze sie wypróżnić i mega sie męczy/Dziewczyny pomocy. Juz nie wiem jak pomoc synkowi..po 17 sie obudzil, wiadomo cyc, przebieranie flach. I do teraz jest masakra. Wogole nie moze spać. Nie wiem co robicdaje cyca, mleko hipp-je strasznie lapczywie. Kupy robi. Nie mam zielonego pojecia co dolega mojemu czterodniowemu synkowi
A ja obstawiam, ze to nie kolki. On po prostu ma silną potrzebę bliskości. Przy kolkach nie uspokoiłby się tak szybko.Dziewczyny pomocy. Juz nie wiem jak pomoc synkowi..po 17 sie obudzil, wiadomo cyc, przebieranie flach. I do teraz jest masakra. Wogole nie moze spać. Nie wiem co robicdaje cyca, mleko hipp-je strasznie lapczywie. Kupy robi. Nie mam zielonego pojecia co dolega mojemu czterodniowemu synkowi
Tylko jak jest na rekach to po jakims czaier mu sie nudzi i płaczeA ja obstawiam, ze to nie kolki. On po prostu ma silną potrzebę bliskości. Przy kolkach nie uspokoiłby się tak szybko.