• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p

Ja juz urodzilam, ale tez odpisze ;)
Ja bylam obejrzec szpital, sale porodowe i oddzial w 9 miesiacu ciazy. Moj szpital ma na stronie internetowej umieszczona informacje o mozliwosci obejrzenia z tym, ze najlepiej przyjechac pod wieczor lub w weekend bo wtedy jest najmniejszy ruch czyli najmniej porodów ;).

reklama
Zobacz załącznik 891507 Zobacz załącznik 891507 Dobry wieczór czy można do was dołączyć ;) 3 lata starań dwie stymulację ,3 transfery i w 3 były podane dwa zarodki 2BB i został z nami jeden mamy 7tc+5 serduszko pięknie bije termin porodu na 6 z @ a 8 z usg kwietnia ;)
Super. Gratuluję:-) doczekałaś się w końcu i Ty! Miło Cię witać wśród nas :-) chociaż ja już nie ciężarówka ale aż żal stąd odchodzić i poczekam z Wami na następną ciaze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry