misis188
Fanka BB :)
Jak go mocno przytule, hustam i spiewamA uspokaja Ci się na rękach?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak go mocno przytule, hustam i spiewamA uspokaja Ci się na rękach?
No to nie są kolki - bo byś nie uspokoiła. czasem coś się od tak zadzieje- musisz to przetrwac. A jak sie czujesz po cc?Jak go mocno przytule, hustam i spiewam
Super! Już na nastepny dzien smigalam. Co 6 godzin dawali nam ketonal i patacetamol zeby bol sie nie rozchulal bo w tedy byloby kiepsko. Balam sie ze bede czuc ze mi tam grzebia czy cos w tym stylu a tu na prawdę nic. Moglam mormslnie siedzieć a u nas na,sali była dziewczyna po naturalnym porodzie i chyba gorzej sie czula jak ja. Ale mysle ze to sprawa indywidualna. Jak posalysvie najważniejszy byl ruch i to robilamNo to nie są kolki - bo byś nie uspokoiła. czasem coś się od tak zadzieje- musisz to przetrwac. A jak sie czujesz po cc?
Nie brałaś osobnej sali ? a Hubcia od razu mialas obok siebie czy został gdzie indziej? bo przez jakiś czas sie nie ruszalas to kto dzidzie podawał? maz byl ?Super! Już na nastepny dzien smigalam. Co 6 godzin dawali nam ketonal i patacetamol zeby bol sie nie rozchulal bo w tedy byloby kiepsko. Balam sie ze bede czuc ze mi tam grzebia czy cos w tym stylu a tu na prawdę nic. Moglam mormslnie siedzieć a u nas na,sali była dziewczyna po naturalnym porodzie i chyba gorzej sie czula jak ja. Ale mysle ze to sprawa indywidualna. Jak posalysvie najważniejszy byl ruch i to robilam
U nas nie bylo takich sal. W pierwsza noc Hubcio byl na noworodkach, przywiezli mi go nastepnego dnia po 6 i juz byl ze mna caly czas i sama sobie musialam radzić. Najgorzej bylo z cewnikiem ale wieszalam go sobie na tym jego lozeczku i spokoNie brałaś osobnej sali ? a Hubcia od razu mialas obok siebie czy został gdzie indziej? bo przez jakiś czas sie nie ruszalas to kto dzidzie podawał? maz byl ?
jaki słodziaczekTa ksiazke polecila mi polizna-najszczesliwsze niemowle w okolicy. Chodzi.wlasnie o.płacz maluszka.
A jeszcze jedno mam pytanko
Uzywacir jakichs wkładów do wanienek? Bo my kapiemy w dwójkę. Jeden trzyma, drugi myje. Maz sobie sam poradzi z kapiela ale ze mnie straszna lamaga i widziałam takie plastikowe wklady do wanienki i sir zastanawiam jak.sie spisuja