RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
A mam juz.... 3 kg to kawał dziewczynymagnezu nie? dziwne ... mi kardiolog kazal zwiększyć z 2 do 3 bo kołatanie serca czy duszności to niedobór.
No już Jej mówię, że starczy i ma mi nie szaleć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mam juz.... 3 kg to kawał dziewczynymagnezu nie? dziwne ... mi kardiolog kazal zwiększyć z 2 do 3 bo kołatanie serca czy duszności to niedobór.
Przez pomyłkę nacisnęłam. Cofnięte@sroka87 a czemu się nie zgadzasz?![]()
No ja mysle, ze ksiezy jak Twoj jest niestety mniejszosc. Nie sprawdzalam, bo ogolnie z kosciolem kontakt mam niewielki.
Ja w pracy nie mowilam. Pracuje w korpo, nikogo to nie obchodzi, a starania o ciaze to mogloby byc powod do zwolnienia.
Pewnie ze sa trzeba dac im szanse hi hi
Nasze babcie tez nie wiedzą bo by tego nie ogarnely nie wiedza co to jest in vitro .
cudowna babka! A kielony lepiej obraca niż ja w nastoletnim wieku 
rodzice mojego męża wiedza i u mnie w pracy najbliżsi. moja rodzina oficjalnie nie wie ale coś kuma. nie mówię im tylko dlatego ze upatruje winę w kimś z nas ze dwoje dzieci poprzednich chore bylo wiec musiałabym powiedzieć kto jest nosicielemSuper że jeszcze są tacy księża :-) u Nas wiedzą tylko moi rodzice i trzy koleżanki, reszcie nie powiemy, bo po co mają wiedzieć. Rodzina męża jest dziwna i sami nie wiemy jak mogliby zareagować, a tym bardziej dziadkowie mojego M, którzy są ultra katoliccy![]()
Ej ale chyba nie wycisza tak skurczy zeby porod przegapićKazali odstawic magnez bo on wycisza skurcze, a na tym etapie ciazy skurcze sa wskazane [emoji4]
co do mojej kruszynkiNo już Jej mówię, że starczy i ma mi nie szalećnie powinna z resztą dużo przybrać, bo łożysko już lekarka stwierdziła na wyczerpaniu :-) chociaż wiesz, Moja to przy Twoim kruszynka heh. A co do magnezu i spazmoliny to już @nieagatka Ci odpisała
właśnie się zastanawiam, jak bardzo będą teraz te skurcze odczuwalne i trochę mnie to zaczyna przerażać :-)
Przegapic nie, ale mozesz przenosic i beda wywolywac.Ej ale chyba nie wycisza tak skurczy zeby porod przegapićczy Tak?
Babcia patrzyła na usg i nie mogła złapać ze to Marcelina. Niby rak tak teraz to takie cuda ... ale w jej oczach było. Yyyyy jak to MarcelinaU mnie w pracy wiedzą co do godziny kiedy miałam transfer, a szefowa przeżywała ze mną wszystko, więc pod tym względem byłam w cudownej sytuacji i wiele nerwów przez to nie miałam :-) myślę że to rzadkość i ogromny komfort.
Myślę że Nasi też nie wiedzą co to. Z resztą mój M ma nawet prababcie, która ma 96lat i jak pokazywaliśmy filmik z usg to Ona nie mogła pojąć, że to dzieckoże jak tak może być widać
cudowna babka! A kielony lepiej obraca niż ja w nastoletnim wieku
![]()

U nas ze zepsuta jestem ja wie moja mama przyjaciolki aaaa i sasiadka ( zaoferowała ze da mi swoje jajarodzice mojego męża wiedza i u mnie w pracy najbliżsi. moja rodzina oficjalnie nie wie ale coś kuma. nie mówię im tylko dlatego ze upatruje winę w kimś z nas ze dwoje dzieci poprzednich chore bylo wiec musiałabym powiedzieć kto jest nosicielem
A to sympatii by nie dodało mojemu m - gadali by za jego plecami a ja chce tego uniknąć. co do aspektu katolickiego- coz w D...e to mam czy się podoba czy nie....

wyluzować nie pomogło