• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

zaraz zostanę okrzyczana jako zła matka, ale u nas 3 miesiące był koszmar z zasypianiem, Zosia non stop potrzebowała cyca, by w ogóle spać (przez to bardzo dużo ważyła, ulewała)...
w końcu nauczyła się smoczka i zaczęliśmy Ją bujać i zaczęła spać normalnie w dzień...
A zla matka za co? [emoji848] Smoczek?
Moja go dostala jak miala 7dni... Wyrodna matka? [emoji23][emoji38]

reklama
nom ile razy słyszałam smoczek bee, bujanie beee, cyc na żądanie...przy pierwszym dziecku człowiek głupieje, stres itd. i już nie wiadomo kogo słuchać, ale teraz wiem, że najlepiej samej siebie, bo matka wie najlepiej co dziecku potrzeba...
Otoz to! Swieta prawda!
Ja sie o tym przykonalam jak lekarz potwierdzil moje przypuszczenia odnosnie nieodjadania Lili. Wszysycy mowili, ze zwariowalam, ze wisi csly dzien wiec nie moze byc glodna, ze dzieci placza, a ja wiedziedzialam. Jak lekarz to potwierdzil to obiecalam sobie, ze bede siebie sluchac i tak robie do teraz.

Kochane powiedzcie mi czy dobrze myślę i przepraszam za takie szczegóły... właśnie byłam w toalecie i na papierze miałam taki bezbarwny/żółty śluz bardziej galaretkę podbarwioną krwią, wcześniej też mi się coś takiego wydzielało, ale bez krwi. Czy to może być ten czop?

Dziewczyny a mam pytanie w zwiazku z moim synkiem. Bo wiecie ze on nie spi w dzien i jest wyk ale sie zastanawian czy jest taka możliwość ze mimo iz przybiera na wadze, ja man dużo pokarmu i karmimy tylko moim mlekiem to on jest głodny? Bo ja juz nie mam sily i nie wiem o co mu chodzi. Bidok jest tak spiacy ze szok a spać nie moze:( dzis pojechaliśmy do galerii bo chciałam ciuch na chrzciny kupic. Przed wyjazdem siedziak na cycu, ze soba wzięłam gdzies 80 ml odcuagnuetego i trza bylo spieprzac po godzinie i w aucie dac cycka bo tak krzyczal
Na początku też myślałam że moje mleko nie zaspokaja potrzeb mojego synka ale jego bolał brzuszek A butelka cycek uspokajaly i byłam pewna że on głodny.Zobaczysz z czasem minie i się unormuje

zaraz zostanę okrzyczana jako zła matka, ale u nas 3 miesiące był koszmar z zasypianiem, Zosia non stop potrzebowała cyca, by w ogóle spać (przez to bardzo dużo ważyła, ulewała)...
w końcu nauczyła się smoczka i zaczęliśmy Ją bujać i zaczęła spać normalnie w dzień...
Babo wiesz jak my cyrkujemy zeby byl.spokoj. i jest... na chwile. Skaczemy, tanczymy, szumimy, bujamy, dajemy smoczek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry