nieagatka
Fanka BB :)
Klepnij po pupie, zmien pozycje zeby sie maluch przesunal. [emoji4]No pewnie macie racjęa czy przy takim ucisku nospa pomaga/szkodzi? Bo jeśli to złe ułożenie Małej to chyba na to nospa nie zadziała?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Klepnij po pupie, zmien pozycje zeby sie maluch przesunal. [emoji4]No pewnie macie racjęa czy przy takim ucisku nospa pomaga/szkodzi? Bo jeśli to złe ułożenie Małej to chyba na to nospa nie zadziała?
Nie wiem bo jak podbiegłam do łóżka to od razu go zaczęłam klepać po plecach A jak zaczęłam patrzeć czy oddycha to oddycha i mówiłam o tym w swojej lekarce i od razu pytała czy to było po jedzeniu i faktycznie to był jakieś pół godziny po jedzeniuFałszywy alarm czy rzeczywiście coś się zadziało?
Ale co 2 godziny w dzień to jak dla mnie bardzo rzadko bo tak to Hubcio potrafił cały praktycznie dzień na cycku wisiećJak tak często masz karmić to Ci laktacje tak rozbuja ze mm odstawisz na półkę ....napięcie mięśniowe to raczej chyba dosyc popularne ostatnio bo co słyszę to dzieciaczki tak maja....
A czemu masz dawsc mm ? Przecież przybywa na cycu ......?Ale co 2 godziny w dzień to jak dla mnie bardzo rzadko bo tak to Hubcio potrafił cały praktycznie dzień na cycku wisieć
No przez to ze on ciagle placze i chce jesc. Pierwsze cyc a potem mmA czemu masz dawsc mm ? Przecież przybywa na cycu ......?
Ze z głodu ? A w nocy spi nie głodny... no nie pasuje mi to ....No przez to ze on ciagle placze i chce jesc. Pierwsze cyc a potem mm
Reklama jak nic, ale u nas ta wlasnie szczepionka jest refundowana. [emoji4]
Wrocilam. Zlecila usg glowki, badanie moczu, krople delicol, neurologa bo tu będzie problem z napieciem miesniowym. Dodatkowo karmic co 2-2,5 godziny, pierwsze cyc potem mm. Mysle ze to byla bardzi fajna pani dr
Moja Marcelina przeciwciała ,na zapalenie oskrzeli" co miesiac 5 miesiecy w tym roku to samo .... niby fajnie ale kuzwa tyle tych szczepionek .....Moja Zośka jako wcześniak dostała za darmo [emoji6]
Z powodu tego ze jest wczesniakiem ma to za darmo wiec w tym roku chyba tez jej podam No przez to ze on ciagle placze i chce jesc. Pierwsze cyc a potem mm