lafantynka
Fanka BB :)
Mojej siostry maluszek 3 miesięczny tez ma problem z czkawka i jeszcze nie znalazła na to sposobu niestety..Dziewczyny sa jakieś sposoby na czkawkę u noworodka? Zjadła, spała z 20 min a teraz bardzo czka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mojej siostry maluszek 3 miesięczny tez ma problem z czkawka i jeszcze nie znalazła na to sposobu niestety..Dziewczyny sa jakieś sposoby na czkawkę u noworodka? Zjadła, spała z 20 min a teraz bardzo czka![]()
Kochane czy możecie polecić mi jakieś miejsce w Warszawie gdzie robią test nifty w przystępnej cenie??
Doktorek mowil ze w novum około 2500zl a jak się poszuka to można urwać ze 4 stówkiA to nie jest tak, ze nifty są w tej samej cenie lub bardZo zbliżonej wszędzie?
Doktorek mowil ze w novum około 2500zl a jak się poszuka to można urwać ze 4 stówki
Czkawka ...przyzwyczaj się do niejDziewczyny sa jakieś sposoby na czkawkę u noworodka? Zjadła, spała z 20 min a teraz bardzo czka![]()
No wiec jak @adunnnia90 pisala ze jak nauczysz je zasypiać same ... to wieczory beda Wasze wiec mowie ze MOZE uda Ci sie sie zrobic paznokciePaznokcie?? A to je trzeba robić??nie no powiem Wam szczerze że mój świat stoi na głowie i mi się podoba. Dziewczyny szykuje ok 30 minut, kosmetyka sukienki bransoletki, opaski,skarpetki i całą tecreszta różowych gadżetów ja ogarniam się w 4 do 6 minut. Doszłam do wniosku ostatnio że skarpety do pary są nudne. I często jak już wybierzemy się na spacer albo gdzieś do wyjścia to zastanawiam się czy zdążyłam zrobić siku czy nie i już mi się odechciało
![]()
Chodz my z @adunnnia90 doszliśmy do wniosku ze lakier na stopach po miesiacu wyglada dziwnie ale wkrotce4 bedzie wygladał jak francuz więc raz na 2 miesiące wystarczy
zrobic stopy 
Otóż to [emoji85] [emoji87] [emoji23] [emoji6] [emoji4]No wiec jak @adunnnia90 pisala ze jak nauczysz je zasypiać same ... to wieczory beda Wasze wiec mowie ze MOZE uda Ci sie sie zrobic paznokcieChodz my z @adunnnia90 doszliśmy do wniosku ze lakier na stopach po miesiacu wyglada dziwnie ale wkrotce4 bedzie wygladał jak francuz więc raz na 2 miesiące wystarczy
zrobic stopy
![]()
My zaczelismy od 5 ml a potem 10 ml 20 ml a po tygodniu chyba 60 dostałaMy w szpitalu tez jedlismy 30-40 ml
Głupie Cipy ! Pogłębiają w kobietach poczucie winy .....W szpitalach jest ogromny nacisk na kp. Malo która położna przychylnie patrzy na mm