Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam doła że nie dałam radyże się poddałam i wymusiłam tą cc. Oxy mnie złamała. Mój też mi powtarza, że najważniejsze że mamy zdrowe dziecko, ale gdzieś mi tam w głowie siedzi to jako porażka i nie daje spokoju
Dobra, już nie truję. Może jak dojdę do siebie fizycznie to mi minie.
A może macie jakieś dobre pozycje dla takich dużych piersi i niestety troche obwisłych?Mam maść do piersi linomag ale nie jest napisane czy mam zmuwac do karmienia czy nie wiec zrywałam. Mysle o zakupów maltanu bo go sie nie zmywa?
Dziewczyny a jak dobrać pieluchy? Jaś zaczął więcej sikać i przecieka. Co sik to trzeba go przebrać bo mokry po pachy. Mamy pampy 1 new born.
I jeszcze jedno pytanie. Kiedy kłaść dzidziusia na brzuszku? Bo po jedzeniu chyba nie wolno?
może próbuj zakładać ciaśniej lub wyżej
ja po odbiciu kładę, teorie, jak ze wszystkim, są różne jedni mówią tak a drudzy dokładdnie odwrotnie
u mnie to się sprawdza, często jeszcze dodatkowo sobie odbije, popierdkuje a brzuszek się masuje
Pępuch jeszcze nie odpadł więc wyżej się boję, ale doczytałam że fujarka musi być w dół, a ja na to nie zwracałam uwagi, byle szybko zapiąć i uniknąć fontannyMoże w tym tkwił problem.
Jasiu właśnie zalicza swoje pierwsze leżenie na brzuszku i bardzo mu się podoba
Dzięki za rady![]()
Co godzine to spoko wynik. Moja wisiala ciagle... Smaruj sutki lanolina i swoim mlekiem, beda szybko wracac do normy. No i smoczek moze nie pozwolic laktacji die rozkrecic. Tez podalam szybko, ale te 3-5 pierwszych dni jednak bym poczekala.
Powodzenia [emoji4]
ona ma taki ciąg, że dopiero po godzinie ssania smoka wypluła go i zasnęła spokojnie, jak się obudziła to pierś i jedzenie
apetyt po ojcu 
Nie zgodzę się, że żaden.
Taki lekarz będzie bagatelizował kolejne pacjentki aż w końcu wydarzy się tragedia...
Jak masz duży problem spróbuj nakładek na sutki, ale przede wszystkim najlepiej smaruj regularnie po każdym karmieniu, żeby miały szansę się goić.

Już myślałam, że to dziwne, że nie mogę iść nawet siku, bo od razu ryk, gdzie są piersi!ona ma taki ciąg, że dopiero po godzinie ssania smoka wypluła go i zasnęła spokojnie, jak się obudziła to pierś i jedzenie
apetyt po ojcu
![]()