• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki Misis. Plastry próbuję zamówić od tygodnia, ale co się za to biorę to się młody budzi:rolleyes2:. Mojej bliźnie jeszcze daleko do tej z filmiku. Od kiedy można ten masaż robić?
Nie wiem:) ja już robie. Znaczy sie 2 razy robilam bi robie w tedy jak plaster zmieniam a,wcześniej okreznymi ruchami masowalam i yo juz gdzies 3 tygodnie po porodzie-oczywiście jak mialam czas i sile

Walczaca o szczescie ile ważą Twoje dzieci jakie były przyrosty miesieczne? Jak trzymasz butelkę poziomo czy pionowo?
Wizytę mamy w czwartek więc odpowiem Ci dokładnie. Przypuszczam że Amelka może ważyć około 6700 Ala ok 6300 no ale mogę się mylić A w.domu ich nie waże. Oj przytostow miesięcznych nie pamiętam... dziewczyny urodzone 21.07.2018 3200 i 3080 więc myślę że w 2,5 miesiącu podwoiłysmy naszą wagę urodzenią. Jezu karmię na rękach to trzymam pionowo ale dziewczyny często same jedzą leżąc na boczku więc wtedy butle są poziomo. A czemu pytasz??

Hehe albo inny wątek, żeby ciężarówki miały pole do popisu. [emoji1] Jakby nie patrzeć to one tutaj powinny "rządzić" to dla nich to forum, a my możemy tylko wspierać i zazdrościć baloników [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Ja na razie nie zazdroszczę, córka dobrze wypełnia mój dzień [emoji2] Na razie nie potrafię na ten wątek nie wchodzić [emoji5]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry