misis188
Fanka BB :)
Tylko dzis nic z tych rzeczy nie bylo oprocz karuzeli ktora wisi w lozeczku. Teraz napawam sie chwila jego snuMisis albo za dużo bodźców. Karuzele, grzechotki, światełka itp i młody z nadmiaru wrażeń jest niespokojny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko dzis nic z tych rzeczy nie bylo oprocz karuzeli ktora wisi w lozeczku. Teraz napawam sie chwila jego snuMisis albo za dużo bodźców. Karuzele, grzechotki, światełka itp i młody z nadmiaru wrażeń jest niespokojny.
U mnie spała tyle samo na mm co na moim mleku ( czasem zbierałam cała porcjie mojego a czasem dawalam 50%+ 50 % )Ja mysle ze on bedzie uwielbial spacery jaj przesiadziemy sie na spacerowke. Co do spacerow to lekarz kazal sie wstrzymac ze spacerami przy wietrze i sloncu a u.nas teraz caly cza wiatra zapalenie ma juz drugi raz.
W koncu sie udali i od pobad pol godziny spi ale cycka mam przy jego buzu bo byle szner go budzi. Dajcie mi nadzieje ze to sie unormuje.
Ja chyba wczoraj niepotrzebnie mu dalam mm i.to przez to taka jazda bo dalam zwyklego hippa a wczesniej mial tego na kolki przy czym u nas mm tyljo na spacerze jest a wczoraj chcialan zeby dluzeh spal w nocy. No to pospal...
Bo ja widzę poprawe od tego co było na początku ale ten probkem z,zasypianiem jest okropnyU mnie spała tyle samo na mm co na moim mleku ( czasem zbierałam cała porcjie mojego a czasem dawalam 50%+ 50 % )
W dzień nie spała - Trzeba bylo nosić
Wieczorem płakała
W nocy bylo ok
A moze te oczka mu dokuczaja .Bo ja widzę poprawe od tego co było na początku ale ten probkem z,zasypianiem jest okropnymyszce oczy sie same zamykaja a nie zasnie
i do tego przerazliwy placz
![]()
Mój w gondoli nie wytrzymywał nawet godziny. Spacerówka też nie jest zbawienna. Niestety przywykłam, że spacery u nas to tylko 40 min. [emoji30]Ja mysle ze on bedzie uwielbial spacery jaj przesiadziemy sie na spacerowke. Co do spacerow to lekarz kazal sie wstrzymac ze spacerami przy wietrze i sloncu a u.nas teraz caly cza wiatra zapalenie ma juz drugi raz.
W koncu sie udali i od pobad pol godziny spi ale cycka mam przy jego buzu bo byle szner go budzi. Dajcie mi nadzieje ze to sie unormuje.
Ja chyba wczoraj niepotrzebnie mu dalam mm i.to przez to taka jazda bo dalam zwyklego hippa a wczesniej mial tego na kolki przy czym u nas mm tyljo na spacerze jest a wczoraj chcialan zeby dluzeh spal w nocy. No to pospal...
hmm moja taka była na samym początku jak karmiłam cycem i się nie najadała.Dałam mm i potem się uspokoiła.Tylko dzis nic z tych rzeczy nie bylo oprocz karuzeli ktora wisi w lozeczku. Teraz napawam sie chwila jego snu
Ale ja mleka mam dużo. Sama jestem ciekawa jakby to bylo karmic mm. Ciekawe czy zasnal by na butlihmm moja taka była na samym początku jak karmiłam cycem i się nie najadała.Dałam mm i potem się uspokoiła.
Na nosidelko jest sporo za wczesnie...Cieszę się, cieszę. A chusta odpada bo młody wcześniej wszystko by ulał co zjadł zanim bym go zawiązała. Musi być coś szybkiego i prostego w montażu i demontażu![]()
To chyba uroki macierzyństwa u nas też jest źle jak nigdy malutki płacze bardzo bezradność pomieszana z lękiem,ale wszystko wynagradza obecność naszych babelkowDziewczyny plis o złote rady. Hubcio spal do 1 w nocy potem kwekal, nie chcisl spac, plakal. Myslalam ze w dzien go na cycu uspie. No i spal 15 minutjestem wycienczona, maz tez
A nie masz tak że jak jarosz piersią i podajesz sporadycznie mm to małego brzuch boli? Bo ja tak mialam. Nie daje już mm bo mały na wagę dwumiesiecznego dziecka.Mysle ze gdzieś 5,5kg.
Wczoraj dalam mm ns noc z mysla ze pospie. No to pospalsmHubcio od pierwszej marudzil i byli zeri snu
![]()