• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misis ja swoją ciągle noszę, usypiam chodząc i karmiąc ze zgaszone światłem, mała śpi z nami, w nocy karmie co 3 h nastawiam budzik i karmie na spiocha, przy czym sama też często przy tym zasypiam, wszyscy są w miarę wyspani. Miss Twój synuś ma teraz dyskomfort z powodu zapalenia spojowek, będzie marudny, przetrwacie i będzie dobrze:-*

reklama
Misis ja swoją ciągle noszę, usypiam chodząc i karmiąc ze zgaszone światłem, mała śpi z nami, w nocy karmie co 3 h nastawiam budzik i karmie na spiocha, przy czym sama też często przy tym zasypiam, wszyscy są w miarę wyspani. Miss Twój synuś ma teraz dyskomfort z powodu zapalenia spojowek, będzie marudny, przetrwacie i będzie dobrze:-*
To nie ma raczej zwiazku z oczkiem bo antybiotyk.ma juz od poniedzialku:( swoja droga martwu mnie to bo może ropy tyle nie ma ale cały czas to oczki takie zalzawuone jest:( mamy skierowanie do okulisty-zobaczyny cio powie choć terminy na grudzień:/ jak nie bedzie poprawy to bede szukac kogos prywatnie ale nie wszyscy maluszki przyjmują:/

Nom właśnie u nas to było przyczyną też płaczu i bólów brzuszka.Nie mówię że dokarmianie to zło ale może byc przyczyną dyskomfortu u maluchow.
Gdzieś czytalam artykuł że jak się piersią karmi to sporadyczne podawanie mm powoduje dyskomfort bo organizm dziecka "przyzwyczaja sie" do lekkiego mleka z piersi A mm jest cięższe jednak i trawienie to jest bardziej problemowe. U mnie ta teoria miała sens.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry