walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Kurde to mi wyjdzie 6 butelek po jednym karnieniu masakra [emoji23][emoji23][emoji23]Lepiej nie mieszać, bo mleko matki może utracić jakieś swoje właściwości. Dorob oddzielnie. Ja tak robię [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurde to mi wyjdzie 6 butelek po jednym karnieniu masakra [emoji23][emoji23][emoji23]Lepiej nie mieszać, bo mleko matki może utracić jakieś swoje właściwości. Dorob oddzielnie. Ja tak robię [emoji6]
Mi się zdarzyło. Jednak dla naszego organizmu to sporo zmian więc uważaj na siebie!Dziewczyny zdarzyło wam sie zalsabnac w ciazy? Dzisiaj pierwszy raz tak mialam ze mnie maz z kosciola wyprowadzil...blada jak sciana ciemno przed oczami pisk w uszac...
Normalne. U nas jedna z dziewczynek też od początku robi co kilka dni. Na kp to podobno może sie zdarzyć i niw ytzeba się tym martwićDziewczyny mam pytanie odnośnie Kup u noworodka - moja Anastazja zrobiła kupę ostatni raz wczoraj w nocy była to mniejsza Kupa o zabarwieniu zielonym i od tego czasu żadnej kupy nie było czy to jest normalne? Je tylko pierś... zaczynam się już martwić...
Staram się tak robić. A myślę, że jest głodny bo jest płacz i wsadza sobie rączki do buzi.To jeszcze maluszek nie każdy płacz oznacza głód....
Całuj przytulaj bądź blisko
Sciagalam po karmieniu 20/ 30 ml i mieszalam to z 30 ml mm w jednej butelce, dokarmialam tak przy nastepnym karmieniu. U malej kilka dni po narodzinach był problem z ssaniem z powody wzmożonego napięcia, położne mówily, że jeśli ściągnę coś laktatorem mogę mieszać z mm.A wcześniej ściagałaś i w jednej butli mieszałaś?
Ja ściągałam mleko dopiero 3 razy, ale też za każdym razem idzie do dnaMoja z tych co zjadała do ostatniej kropli wszystko co dali. .. a dawałam jej tyle samo ml
Czas zwiekszyc butleJa ściągałam mleko dopiero 3 razy, ale też za każdym razem idzie do dna130 ml bo więcej się w butli nie Zmieści
![]()
a te małe zostawić do wodyTo jak tak myślisz to daj więcej jeść - spróbuj. Teraz sie siebie uczycie później będziesz juz wiedziećStaram się tak robić. A myślę, że jest głodny bo jest płacz i wsadza sobie rączki do buzi.
Moja nic takiego nie ma i nie miała. To rzeczywiście wygląda jak pęcherz. A moze za bardzo zassała smokaDziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?

Moja też nie ma ale można powiedzieć że jest antysmoczkowa.Dziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?