Jaskolcia
Fanka BB :)
to jest ssawka niemowlęca. Moja Zosia taką miała od intensywnego ssania piersi.Dziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?
Nie ma się czym martwić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to jest ssawka niemowlęca. Moja Zosia taką miała od intensywnego ssania piersi.Dziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?
@Jaskolcia wszystko wyjaśniłaNo właśnie ma taki Smoczek jeden Z canpola i go sobie upodobała a on jest dość duży ale innych nie chce... mam nadzieję że coś takiego nie jest wykluczeniem szczepienia które mamy szóstego?
Dziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?
No muszę kupić, tylko boję się, że dalej będzie jadł do dna, a jeszcze 7t nie skończył, żeby nie pękłCzas zwiekszyc butlea te małe zostawić do wody
![]()
.Mój ma. Potem to mu się jakby odparza i odchodzi biała skórka. I od nowaDziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?
ssawka niemowlęca. Moja też to miałaDziewczyny czy wasze dzieci też maja jakby taki pęcherz na ustach? skąd to się bierze czy to może być od Smoczka ?
U nas po 4 miesiącu były warzywa, po 6 kaszkaMamusie starszych dzieciaczków.
Jak rozszerzałyście dietkę Waszym dzieciom ?
Moja Lenka za niedługo już skończy 4 miesiące, i bedę chciała zacząć podawać jej coś innego niż tylko mleko, ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.Najpierw kaszka czy warzywa ? ile razy dziennie kaszka jaka z czym mieszać,warzywa jakie ile razy dziennie
Ja tak miałam. Mój napedzal mi tak laktację. Dwa dni takie m8alam po rząd. Też dokarmialam mm ale okazało się że nie ma potrzeby podawać mm bo mały to klocek. Ma 6100 A dziś równo 5 tygodni. Musisz się przyzwyczaić że niektóre dzieci mają tak że wiszą na cycku non stop. Mój taki jest.Mamy kryzys z karmieniem...Kajtek dostaje cyca, przy którym przysypia. Po 20min każdy, potem mleko ściągnięte przy ostatnim karmieniu ok 30ml (bardzo mało) zasypia a po 20 min ryk i dokarmiam mm dziś już 80ml przy karmieniu. Wszystko potrafi trwać 2h a za godzinę mały znowu płacze....
I mójMoja ma identycznie :-)